Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 15/11/2019 - 17/11/2019

Weekendkaart 15/11/2019 - 17/11/2019

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Fluisteringen van liefde' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 15 november back Bloom web

Kaart 1: 'Nieuwe liefde'. Nieuwe liefde komt naar je toe. Open jouw armen om deze nieuwe liefde te ontvangen. Omarm jezelf met nieuwe liefde en zachtheid. Bemerk hoe meer liefde op jouw pad komt. Dit kan zich uiten in nieuwe, of hernieuwde liefde. En ook in nieuwe kansen voor werk of spirituele groei.

Kaart 2: 'Sta ervoor open je liefde te uiten'. Omarm jezelf met liefde. En breng jouw liefde (meer) naar buiten. Jouw liefde delen met jouw omgeving, zal meer situaties en ervaringen van liefde op jouw pad brengen.

Kaart 3: 'Leef mee met anderen'. Wanneer je in discussie bent met een ander, oefen je er dan in om de situatie ook van de kant van de ander te bekijken. Vanuit medeleven, ontstaat meer zachtheid om naar jouw eigen aandeel en dat van de ander te kijken. Door mee te leven met jezelf en de ander, ontstaat een zachtere vorm van samen zijn, samen delen en samen oplossen.

Koop deze kaarten in onze webshop

Kaartendeck: De Tarot van het Goede

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!