Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 15/05/2020 - 17/05/2020

Weekendkaart 15/05/2020 - 17/05/2020

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Het orakel van de eenhoorns' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 15 mei 2020 back Bloom web

Kaart 1: 'Natuur'. Verbind je met de natuur. De natuur helpt je om weer tot rust te komen. De natuur maakt rustig en helpt bij het aarden. Via de natuur kun je terug bij jezelf komen. En vanuit de rust van de natuur kun en mag je je openstellen voor de magie van de natuurwezens. Laat de natuur je steunen om je weer te verbinden met jouw ware essentie.

Kaart 2: 'Kracht'. Geloof in jezelf! Jij bent sterker dan je denkt. Jij kunt jouw uitdagingen aan. Geloof in de kracht die jij in je hebt.

Kaart 3: 'Mildheid'. Wees lief voor jezelf. Jij bent van nature zachtaardig. Omarm jouw zachtheid. Zorg met zachtheid voor jezelf en anderen. Gun jezelf de liefde die je ook aan anderen geeft.

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt