Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 15/03/2019 - 17/03/2019

Weekendkaart 15/03/2019 - 17/03/2019

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Bloementherapie orakelkaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart-omgedraaid-15ma-Bloom-web

Kaart 1: 'Open je derde oog'. Maak contact met jouw intuïtie. Het is veilig om de verbinding met het universum en jouw intuïtie groter te maken. Open jezelf voor een diepere verbinding met jouw innerlijke wijsheid. Vanuit jouw intuïtie maak je ook een sterker contact met jouw universele begeleiders. De bloem Echinea steunt jou in dit proces. Het is veilig om je sterker met jouw intuïtie te verbinden.

Kaart 2: 'Wees positief'. Zorg voor positieve gedachten vandaag en dit weekend. Jouw gedachten en woorden creëren jouw werkelijkheid. Houd jouw gedachten en woorden daarom positief, licht en liefdevol.

Kaart 3: 'Lachen'. Lach, geniet, maak plezier! De Mimosa bloemen van vandaag kriebelen jou om plezier te maken. Jouw plezier geeft energie. En werkt aanstekelijk. Met jouw plezier maak je je eigen dag en die van anderen vrolijker.

Koop deze kaarten in onze webshop

Kaartendeck: Bloementherapie Orakelkaarten

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?