Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs voorjaar 2024
Zondag 21 januari 2024 • Geel
Koop tickets >

Weekendkaart 15/09/2023 - 17/09/2023

Weekendkaart 15/09/2023 - 17/09/2023

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck het 'Magische zeemeerminnen en dolfijnen orakelkaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaarten 15 sept 2023 omgedraaid

Kaart 1: 'Alchemie'. Jij staat in jouw kracht. Dankzij jouw geloof in jezelf creëer je succes en een schitterend verloop van jouw wensen. Geloof dus in jezelf, in jouw gaven en in jouw mogelijkheden.

Kaart 2: 'Tijd voor verandering'. Het is tijd om het oude los te laten. Om ruimte te maken voor het nieuwe en voor meer vertrouwen en geloof in jezelf. Tijd ook om tot verandering te komen en stappen te zetten naar dat wat je werkelijk wenst.

Kaart 3: 'Wees optimistisch'. Wees positief. Blijf geloven in jouw dromen en geef niet op. Wees dankbaar voor dat wat er al is en open jezelf voor de nieuwe mogelijkheden die onderweg zijn.

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom