Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs voorjaar 2024
Zondag 21 januari 2024 • Geel
Koop tickets >

Weekendkaart 15/07/2022 - 18/07/2022

Weekendkaart 15/07/2022 - 18/07/2022

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'De Tarot van Isis' door Erna Droesbeke hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 15 juli 2022 Bloom Online Omgedraaid

Kaart 1: 'Hoorn van overvloed'. Jouw creatieve ideeën ingevingen ontvouwen zich op een positieve wijze. Ze brengen je het succes waarnaar je altijd al verlangd hebt. Jouw levenspad leidt je richting bijzondere ontmoetingen en unieke kansen. Heb vertrouwen in jouw stralende toekomst.

Kaart 2: 'Water'. Water weekt oude emoties los uit jouw lichaam en in jouw leven. Het creëert ruimte voor een nieuwe, vruchtbare fase. Een periode van nieuw leven, een nieuwe fase, een nieuwe baan of een nieuw idee. Je leert nieuwe dingen en stuit op nieuwe mogelijkheden.

Kaart 3: 'Roos'. Volg jouw hart. Volg het pad van de rode roos. Jouw verlangen. Jouw liefde. De liefde voor een ander. De liefde voor de dingen waar je van houdt. Volg het pad naar dat wat jouw hart sneller doet kloppen, naar wat jou blij maakt. Dit is een tijd van liefde en harmonie, van genieten en wensen die uitkomen.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tarot van Isis Set (boek + 36 kaarten) - 6de herdruk - 2021

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom