Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs najaar 2023
Zaterdag 2 en zondag 3 december 2023 • Gent Flanders Expo
Koop tickets >

Weekendkaart 14/07/2023 - 16/07/2023

Weekendkaart 14/07/2023 - 16/07/2023

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck de 'Tarot van Isis' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaarten 14 juli 2023 OMGEDRAAID

Kaart 1: 'Geluk'. Dankzij jouw levenservaring heb je een ongekende wijsheid ontwikkeld. Wijsheid die jou naar geluk heeft gebracht en nog altijd brengt. Nieuwe mogelijkheden en kansen voor meer geluk en vrede komen op je pad.

Kaart 2: 'Hoorn van overvloed'. Door je los te maken van oude negatieve patronen en negatieve energie, open je jezelf voor nieuwe overvloed. Door aan jezelf te werken en jezelf met meer liefde te omarmen, ontstaat geduld, mededogen en vertrouwen. Vanuit mededogen, liefde en onvoorwaardelijk vertrouwen komt nieuwe overvloed en geluk op jouw pad.

Kaart 3: 'Ogen'. Zie wat er gaande is. Zie wat werkelijk is. Omarm jouw waarheid. Leer van jouw ervaringen en dat wat je ziet. Studeer en maak af waar je mee begonnen bent.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tarot van Isis Set (boek + 36 kaarten) - 6de herdruk - 2021

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom