Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 13/11/2020 - 15/11/2020

Weekendkaart 13/11/2020 - 15/11/2020

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Eenhoorn orakelkaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 13 november 2020 back Bloom web

Kaart 1: ‘Woede’. Omarm de gevoelens die je hebt. Heftige gevoelens als angst en boosheid kunnen soms blokkeren en verlammen. Omarm jouw emoties. Juist door ze te erkennen, worden ze zachter. En kun je de energie veranderen in een positievere kracht. Zie jouw boosheid, angst of andere emotie als een manier om inzicht te krijgen in jezelf. Wat is het dat je los mag laten? En waarin mag je jezelf meer en liefdevoller ondersteunen? Wat wil aandacht krijgen? Omarm jezelf en erken de emoties die je ervaart. Accepteer wat je voelt, en ervaar hoe acceptatie van jouw gevoel de heftigheid ervan laat verdwijnen. Ontspan. Alles mag er zijn.

Kaart 2: ‘Mogelijkheid'.
Geloof in mogelijkheden. Er is zo veel meer mogelijk dan je denkt! Open jezelf voor oneindige mogelijkheden. Wanneer je je voor alle en oneindige mogelijkheden durft openen, dan kunnen zomaar onverwachte oplossingen en opties op magische wijze op jouw pad komen.

Kaart 3: 'Vriendschap'.
Maak verbinding met die mensen/dieren waar je helemaal jezelf kunt zijn. Je bent het waard om verbindingen te ervaren en creëren die jou zien voor wie je bent. Waar je volledig jezelf mag zijn. Open jezelf voor deze zielsverwanten. Open jezelf voor positief contact. En maak contact met anderen. Blijf in verbinding met anderen, ook wanneer dat nu lastiger is om te realiseren. Zie de oneindige mogelijkheden om in liefdevolle en positieve verbinding met anderen te zijn.

Koop deze kaarten in onze webshop

Kaartendeck: Het orakel van de eenhoorns - Set

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Spirituele Beurs Agenda

Schrijf je in op onze nieuwsbrief