Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 13/12/2019 - 15/12/2019

Weekendkaart 13/12/2019 - 15/12/2019

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Fluisteringen van de natuur' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 13 december back Bloom web

Kaart 1: 'Wees aardig voor jezelf'. Jij bent het waard positieve energie te ontvangen. Wees (zacht)aardig voor jezelf. Wat voor ervaringen jij ook op jouw pad bent tegengekomen. Omarm jezelf. Vergeef jezelf. Het is gemakkelijk om streng te zijn voor jezelf. Kies vanaf vandaag juist het 'aardig zijn voor jezelf' om positieve nieuwe ervaringen te creëren.

Kaart 2: 'Dankbaarheid en waardering'. Dankbaar zijn voor dat wat er is. En waardering uiten naar jezelf en een ander, zijn de eerste stappen op weg naar het creëren van meer positieve ervaringen. Dankbaarheid en waardering brengen positieve energie voort. Een positieve stroom die jouw dag vrolijker en lichter maakt. En die ook helpt om jouw dag positief en vol dankbaarheid af te sluiten.

Kaart 3: 'Machtiging'. Neem het heft voor het creëren van jouw droomwens in eigen handen. Onderneem actie om jouw uitdagingen op te lossen, dan wel om er anders mee om te gaan. Jij hebt de macht en de kracht om negatieve energie/ervaringen om te vormen in weer positieve. Verbind met de natuur. Leer van de kracht die de natuur in zich heeft. Ontspan en laat de natuur jou opladen. Stel je open voor de universele hulp die beschikbaar is. Om vervolgens met nieuwe energie jouw eigen uitdagingen weer aan te gaan.

Koop deze kaarten in onze webshop

Kaartendeck: Fluisteringen van de Natuur

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!