Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs najaar 2023
zondag 1 oktber 2023 • Kortrijk Xpo
Koop tickets >

Weekendkaart 13/01/2023 - 15/01/2023

Weekendkaart 13/01/2023 - 15/01/2023

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'De wijsheid van de Drakenfeeën' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 13 januari 2023 Bloom OMGEDRAAID

Kaart 1: 'De luisteraar'. Het kan zijn dat je druk in je hoofd bent of overprikkeld. Neem rust. Ontspan. Mediteer of doe iets anders dat jou helpt om innerlijke vrede te ervaren. Zoek de stilte op. En luister. Luister naar het gefluister van jouw hart. Ontspan en geniet van de rust. Vanuit rust ontstaat vaak precies het inzicht over wat je te doen staat. Maar vooral, ontspan, geniet van de stilte en luister.

Kaart 2: 'De drakenfeeën van de wedergeboorte'. Omarm alle delen van jezelf. Omarm vooral die delen weer die je kwijt was geraakt of die je lange tijd had verstopt, omdat je er bijvoorbeeld niet in geloofde. Het is tijd om weer heel te worden. Het is tijd om jouw ware zelf te laten zien. Jij bent prachtig. Al jouw talenten verdienen een plek in het geheel.

Kaart 3: 'De vorstin'. Sta in jouw zachtaardige kracht. Het is niet de “harde of dominante” kracht die om aandacht vraagt en jou verder brengt. Het is juist de zachte, vrouwelijke kracht en het handelen vanuit innerlijke wijsheid dat nodig is om jouw dromen waar te maken. Verbind je met de zachtaardige, wijze en verbindende kracht in jou. Om vanuit vertrouwen, intuïtie en verbinding nieuwe ervaringen te creëren.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: De Grote Lenormand Set (handboek + 54 kaarten)

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom