Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 12/03/2021 - 14/03/2021

Weekendkaart 12/03/2021 - 14/03/2021

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Tweelingzielen Orakelkaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 12 maart 2021 back Bloom web

Kaart 1: 'Ontkenning'. Wat is het dat je ontkent naar jezelf toe? Is er iets dat je verlangt/wenst en dat ontkent wordt? Het is tijd ontkenning van jezelf en jouw mogelijkheden los te laten. Stel jezelf open voor de ware pracht en kracht die jij in je hebt. Ontken niet langer dat er iets is in jouw leven dat je veranderen wilt. Zet de stap om te creëren wat je werkelijk wilt.

Kaart 2: 'Focus'. Richt je aandacht op dat wat je werkelijk wenst. Richt je aandacht op dat wat je werkelijk gedaan wilt hebben vandaag. En wenst voor de komende dagen. Wees lief voor jezelf en schenk aandacht aan wat jij nodig hebt.

Kaart 3: 'Potentieel'. Jij kunt meer dan je denkt. Jij bezit het potentieel om jouw droomwensen waar te maken. En om een diepe verbinding met jezelf en anderen aan te gaan.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten - Fabio Vinago

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Spirituele Beurs Agenda

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom