Home

Overige

Mijn account

Weekend Engelenkaart 12/06/2020 - 14/06/2020

Weekend Engelenkaart 12/06/2020 - 14/06/2020

Lieve jij,

De engelenkaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Keepers of the light orakelkaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 12 juni 2020 back Bloom web

Kaart 1: 'Light activation'. Luister naar jouw innerlijke stem. Jouw intuïtie wordt steeds duidelijker. Luister ernaar op jouw manier. Jij bent prachtig. Straal jouw mooie innerlijke licht uit naar buiten. Jij mag puur en prachtig jezelf zijn.

Kaart 2: 'Moeder Maria'. Omarm jezelf en de ander met onvoorwaardelijke liefde. Laat je behoefte om gelijk te hebben los. Zie de overeenkomsten met de ander, en vergeef. Kies liefde en vrede. Leer om vanuit liefde en vrede naar jezelf en de ander te kijken. Open je armen voor de zachtaardige liefde die in elke situatie aanwezig is.

Kaart 3: 'Hilarion met Goddelijke heling'. Respecteer en omarm jouw gevoeligheid. Jij bent gevoelig voor sfeer, emoties, hardheid. Wees lief voor jezelf en jouw gevoeligheid. Zorg voor jezelf. Jouw licht kan anderen ondersteunen. Ondersteun ook jezelf door jezelf de zorg en liefde te geven die je ook een ander biedt.

Koop deze kaarten in onze webshop

Kaartendeck: Keepers of the Light Oracle Cards | Kyle Gray

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt