Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs voorjaar 2024
Zondag 21 januari 2024 • Geel
Koop tickets >

Weekendkaart 12/05/2023 - 14/05/2023

Weekendkaart 12/05/2023 - 14/05/2023

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Het orakel van de zeemeerminnen' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekkendkaart 12 mei 2023 Bloom Online

Kaart 1: 'Eb en vloed'. Volg de flow van de dag. Jouw emoties en energie kunnen gedurende de dag dalen en stijgen. Als eb en vloed. Volg het ritme van jouw lichaam, zoals het past bij jou. Volg jouw natuurlijke stroom van eb en vloed, en ontdek hoe je daardoor meer in je kracht en energie komt te staan. Emoties komen en gaan. Omarm ze, laat ze stromen, en ervaar daarna weer nieuwe inspiratie.

Kaart 2: 'Reflecties'. Geloof in jouw dromen. Visualiseer en zie voor je hoe jouw droomwens, jouw gewenste leven, eruit ziet. Geloof dat wat je wenst, kan uitkomen. Misschien in een andere vorm dan je gedacht had. Blijf geloven in jouw dromen.

Kaart 3: 'Vlucht van het water'. Laat je meevoeren door het water. Voel de zee om je heen bewegen, met haar eb en vloed. Zij reinigt dat wat niet meer bij je past. Zij verlicht jouw lasten, verlicht jouw zijn en ontspant je lichaam. Ontspan maar. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom