Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Wieze
Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023
Koop hier je tickets in VVK

Weekendkaart 12/08/2022 - 14/08/2022

Weekendkaart 12/08/2022 - 14/08/2022

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Angels Prayers Oracle Cards' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart-12-augustus-Bloom-Online-2022-Omgedraaid

Kaart 1: ‘Live your Joy’. Volg het pad dat jou blij en gelukkig maakt! Geniet van het moment! Voel je veilig en beschermd op jouw pad naar vreugde, gezondheid en geluk. Maak plezier en geniet!

Kaart 2: ‘You are Protected’. Jij bent veilig. Jij en jouw dierbaren worden beschermd. Jij bent veilig om volledig jezelf te zijn.

Kaart 3: ‘Spiritual gifts’. Open jezelf voor de talenten en gaven die je hebt. Erken en herken jouw eigen unieke talenten. Jouw talenten liggen vaak veel dichter bij jezelf dan je denkt. Kijk naar dat waar je blij van wordt en wat je gemakkelijk afgaat. Erken je talenten en deel jouw talenten met de buitenwereld. Voel je gesteund en veilig terwijl je steeds meer van jouw unieke talenten en zijn met de wereld deelt.

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom