Home

Overige

Mijn account

Weekend Engelenkaart 11/09/2020 - 13/09/2020

Weekend Engelenkaart 11/09/2020 - 13/09/2020

Lieve jij,

De engelenkaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Orakel van de elfen' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 11 september 2020 back Bloom web

Kaart 1: 'Magische geschenken'. Jij wordt zichtbaar of onzichtbaar ondersteund vanuit het elfenrijk. Wat voor steun je ook wenst of nodig hebt, geloof erin dat jouw steun beschikbaar is! En geloof in magie. De elfen zullen jou steunen op wonderlijke, vaak onverwachte manieren. Geloof in magie zet de deur open naar deze wonderlijke mogelijkheden voor steun en plezier.

Kaart 2: 'Maanenergie'. Ontspan. Deze elf ondersteunt je om tot rust te komen. Laat zorgen en spanning los. En geef je over aan de natuurlijke stroom van de dag. Stroom mee op het ritme van de natuur. Zij brengt je rust in het hoofd en brengt nieuwe inzichten.

Kaart 3: 'Manifesteren'. Verbind je met wat je wenst. Schrijf het op, teken het, visualiseer het, dagdroom. Geniet van dit proces. Deze ogenschijnlijk kleine stappen, zijn jouw eerste stappen naar het manifesteren van jouw droomwens.

Koop deze kaarten in onze webshop

Kaartendeck: Orakel Van De Elfen - Karen Kay

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Spirituele Beurs Agenda

Schrijf je in op onze nieuwsbrief