Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 11/10/2019 - 13/10/2019

Weekendkaart 11/10/2019 - 13/10/2019

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Fluisteringen van de natuur' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 11 okt back Bloom web

Kaart 1: 'Verlichting'. Laat jouw zorgen en angsten los. Adem in en adem uit. Jouw spanning mag je loslaten. Heb vertrouwen. Dat wat je wenst is onderweg. Heb vertrouwen en blijf in jezelf geloven. Zoals de maan een licht schijnt in een donkere nacht, zo schijnt jouw geloof en vertrouwen ook een licht op het pad naar jouw geluk.

Kaart 2: 'Vergroot jouw positieve emoties'. Positief denken verlicht de sfeer, jouw humeur en ook jouw vibratie. Door positief te denken kun je ook meer positieve ervaringen en mogelijkheden creëren. Meer blije momenten, meer liefde, meer vrolijkheid. Blijf positief lieve jij. Speel met de mogelijkheden die je hebt.

Kaart 3: 'Vier de verschillen'. Iedereen heeft unieke kwaliteiten. Niemand is gelijk. Leer open te staan voor de kwaliteiten die een ander meebrengt. Soms kan het lastig zijn om iets positiefs te zien in die verschillen. Bekijk eens wat je van een situatie kunt leren. En vier de verschillende kwaliteiten die een ieder in zich heeft. Door het vieren van de verschillen creëer je meer begrip en medeleven voor elkaar. Vier de verschillen, maak plezier met deze verschillen en leer van elkaar.

Koop deze kaarten in onze webshop

Kaartendeck: Fluisteringen van de Natuur

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!