Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 11/06/2021 - 13/06/2021

Weekendkaart 11/06/2021 - 13/06/2021

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Het orakel van de zeemeerminnen' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 10 juni 2021 Bloom Web

Kaart 1: 'Vlucht van het water'. Maak je los van frustratie, verdriet en oude ballast. Laat het water je schoonspoelen van datgene dat je niet meer nodig hebt. Laat los en voel hoe je lichter wordt. Lichter en vrolijker van humeur. Laat los en ontdek hoe nieuwe positieve energie weer ontstaat.

Kaart 2: 'Lemuria keert terug'. Een nieuwe manier van zijn ontstaat in jou waarbij je steeds meer jouw ware zelf ontdekt en naar buiten brengt. Een nieuwe manier van leven ontstaat op aarde. Samenleven vanuit een liefdevolle verbinding met elkaar en met de omgeving. Verbind je met gelijkgestemden en voel de kracht van samenwerking. Zorg goed voor jezelf, jouw omgeving en de aarde.

Kaart 3: 'Yemaya'. Kom terug in jouw oorspronkelijke kracht. Omarm wie je werkelijk bent. Jouw oorspronkelijke kracht is verbonden met jouw pure innerlijke kind en verbonden met jouw voorouders. Keer weer terug naar jouw oorsprong. En omarm de innerlijke kennis die je, van oorsprong, al in je hebt.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Orakel van de Zeemeerminnen - set

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom