Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 11/12/2020 - 13/12/2020

Weekendkaart 11/12/2020 - 13/12/2020

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Je kunt je leven helen affirmatiekaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 11 december 2020 back Bloom web

Kaart 1: ‘Ik ben volmaakt, precies zoals ik ben’. Omarm jezelf om wie je bent. Nu, zoals je bent. In het nu ben je volmaakt en al precies goed zoals je bent. Houd van jezelf.

Kaart 2: ‘Ik luister liefdevol naar de boodschappen van mijn lichaam’.
Jouw lijf, jouw humeur, jouw cellen reageren op gedachtes, overtuigingen en ervaringen die je hebt. Kies dan wel werk aan positieve gedachten, liefdevolle overtuigingen (vooral over jezelf!) en kies zo veel mogelijk ervaringen die jou energie geven. Dan voed je jouw lijf met positieve energie en voedt jouw lichaam jou met liefde, kracht en betere gezondheid.

Kaart 3: ‘Ik laat het verleden los en heb vertrouwen in de toekomst.’
Laat oude beperkende gedachten en overtuigingen los. Heel en herstel jezelf van oude ballast die je niet langer mee hoeft te dragen. Omarm jezelf en maak verbinding met de liefde voor jezelf. Creëer liefdevolle gedachten en heb vertrouwen in een liefdevolle, vrolijke, speelse en nieuwe toekomst.

Koop deze kaarten in onze webshop

Kaartendeck: Je kunt je leven helen - affirmatiekaarten

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Spirituele Beurs Agenda

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!