Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs voorjaar 2024
Zondag 21 januari 2024 • Geel
Koop tickets >

Weekendkaart 11/08/2023 - 13/08/2023

Weekendkaart 11/08/2023 - 13/08/2023

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Bloementherapie orakelkaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaarten 11 Augustus Omgedraaid

Kaart 1: 'Je bent een spiritueel leraar'. Jij hebt diepe wijsheid in je. Jouw kennis en liefde is van waarde voor een ander. Meer dan je jezelf realiseert. Zonder het door te hebben, kun je een ander raken. Met jouw woorden, jouw liefde en kennis. Deel jouw liefde en wijsheid met anderen.

Kaart 2: 'Je wensen worden werkelijkheid'. Geloof in jouw dromen. Blijf positief. Dat wat je wenst, is zich aan het ontvouwen. Als een zaadje in de grond, dat zich al voorbereidt uit te groeien tot een prachtige bloem. Zo ook groeit het zaadje van jouw droomwens. Zelfs wanneer je het niet echt ziet of nog merkt, zet je stappen vooruit om jouw dromen waar te maken. Heb vertrouwen. Jouw droomwens is in ontwikkeling.

Kaart 3: 'Eenheid'. Alles is met alles verbonden. Alles is één. Alles is verbonden met de kracht van universele liefde. Zie het licht in jezelf en in anderen. Gebruikt dit licht van liefde om jezelf te helen, lief te hebben en ook om vanuit liefde om te gaan met jouw familie/omgeving.

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom