Home

Overige

Mijn account

SOLDEN: 15% korting op geselecteerde producten met de code BLOOM15

Weekendkaart 10/09/2021 - 12/09/2021

Weekendkaart 10/09/2021 - 12/09/2021

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Tweelingzielen Orakelkaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekkendkaart 10 sep 2021 Online Bloom Omgedraaid

Kaart 1: 'Vertrouwen'. Vertrouwen is de basis van groei. Vertrouw in jezelf. Jij bent het waard om pure liefde, plezier en overvloed te ervaren. Heb vertrouwen in jouw essentie. Jij bent prachtig. Vanuit elk zaadje van vertrouwen kan een prachtige, nieuwe bloem of boom groeien. Laat dat prachtige zaadje van innerlijk vertrouwen groeien en geloof in de oneindige mogelijkheden die jij hebt.

Kaart 2: 'Zingeving'. Richt je aandacht op waar jij van houdt. Doe ook datgene wat jou betekenis en zingeving geeft. Doen wat jou betekenis geeft, geeft plezier en innerlijke vrede. Samen met anderen doen wat jou liefde en betekenis brengt, creëert een nog grotere ervaring van geluk, plezier en vrede.

Kaart 3: 'Intimiteit'. Maak oprecht verbinding met een ander. Intimiteit gaat verder dan alleen het fysieke deel. Pure intimiteit bestaat uit onvoorwaardelijke en oprechte aandacht. Uit werkelijke interesse en een open hart om op een diep zielsniveau met een ander te willen communiceren en verbinden. Stel je open voor diepgaande oprechte, zachtaardige en liefdevolle verbindingen waarin jij helemaal jouw prachtige zelf kunt zijn.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten - Fabio Vinago

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom