Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs najaar 2023
Zaterdag 2 en zondag 3 december 2023 • Gent Flanders Expo
Koop tickets >

Weekendkaart 10/11/2023 - 12/11/2023

Weekendkaart 10/11/2023 - 12/11/2023

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck de 'The Keepers of Light Orakelkaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaarten 10 november 2023 OMGEDRAAID

Kaart 1: 'Lord Shiva'. Ontwaak en word jouw ware zelf. Omarm jouw innerlijke kracht, jouw stralende zelf. Dans in het licht van wie jij werkelijk bent. Je wordt gedragen en gesteund. Stappen die nodig zijn voor jouw verdere heling en groei worden je 'als vanzelf' aangereikt. Heb vertrouwen.

Kaart 2: 'Commander Ashtar'. Kom tot actie. Zet die stap die nodig is om meer ruimte voor jezelf te maken. Om meer van jezelf aanwezig te kunnen laten zijn. Jij bent het waard om jouw talenten en gaven en jouw unieke manier van zijn, naar buiten te brengen. Straal jouw licht en wees een voorbeeld voor anderen om ook zichzelf te zijn.

Kaart 3: 'Master Jesus'. Voel de onvoorwaardelijke liefde. Vergeef jezelf, en een ander. Vergeef het verleden en kom terug in de liefde van het nu. Omarm jezelf. Zie hoe mooi je bent. Laat oude pijn in relatie tot jouw vader of vaderfiguren los en bevrijd jezelf. In het licht van de liefde mag jij volledig jezelf zijn.

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom