Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Wieze
Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023
Koop hier je tickets in VVK

Weekendkaart 10/02/2023 - 12/02/2023

Weekendkaart 10/02/2023 - 12/02/2023

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Angels and ancestors orakelkaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 10 februari 2023 Bloom OMGEDRAAID

Kaart 1: 'Father Sky'. Heb vertrouwen in de steun van het universum. Je wordt beschermd en begeleid. Heb vertrouwen dat je de juiste steun ontvangen zal. Nieuwe mogelijkheden zullen precies op het juiste moment in je leven op je pad komen.

Kaart 2: 'Shield maiden'. Focus je op je doelen en wensen. Smeed plannen om je wensen uit te laten komen en om je doelen te bereiken. Stappen zetten kan een uitdaging zijn, maar met een plan kom je steeds dichterbij het realiseren van je doelen. Zet desnoods kleine stapjes vooruit.

Kaart 3: 'Spirit Fox'. Heb vertrouwen in jezelf. Heb vertrouwen in jouw kracht. Jij hebt de juiste gaven en talenten om elke uitdaging aan te kunnen.

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom