Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 1/03/2019 - 3/03/2019

Weekendkaart 1/03/2019 - 3/03/2019

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Helende engelen orakelkaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 1Ma Back Bloom Web

Kaart 1: 'Pauze'. Gun jezelf een moment van rust vandaag en dit weekend. Het is tijd om even pauze te nemen. Je mag ontspannen. Even iets totaal anders doen dan de taken die je normaal verricht. Door pauze te nemen kom je even los. En juist door pauze te nemen kun je je energie weer opladen. Gun jezelf de ontspanning die je verdient.

Kaart 2: 'Innerlijke rijkdom'. Jij bent gezegend met prachtige talenten. Diep in jou is deze innerlijke rijkdom te vinden. Omarm de talenten die je hebt. Geloof in jezelf. Geloof erin dat jij prachtige talenten hebt die je met de wereld mag delen. Deel de talenten die je in je hebt!

Kaart 3: 'Geluk'. Soms ben je naarstig op zoek naar geluk. Naar iets dat geluk brengt. Terwijl vaak de meest gelukzalige momenten spontaan ontstaan. Zomaar. Zonder reden. De zon die plots op jouw gezicht schijnt. De glimlach van iemand achter de kassa die jouw dag weer vrolijk maakt. De lach van jouw kinderen als ze blij aan het spelen zijn. Geluk zit in vele momenten. Open jezelf voor het zien van al het geluk dat al reeds aanwezig is om je heen.

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?