Home

Overige

Mijn account

Weekend Engelenkaart 1/01/2021 - 3/01/2021

Weekend Engelenkaart 1/01/2021 - 3/01/2021

Lieve jij,

De engelenkaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Orakel van de aartsengelen' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 1 januari 2021 back Bloom web

Kaart 1: 'Sla je vleugels uit'. Stap in de magie van die prachtige persoon die jij werkelijk bent! Slap je vleugels uit. Jij mag jouw pure ware stralende zelf zijn en laten zien.

Kaart 2: 'Ga naar buiten'. Op deze eerste dag van het nieuwe jaar, ga naar buiten. Zoek de natuur op en verbind je met haar kracht. Voel nogmaals of er oudejaars-spanning is die je los mag laten. Laat het maar gaan. Hier nu, buiten, mag je je verbinden met het nieuwe. Met de pracht en rust van de natuur, die nog in ruste is, en je openstellen voor jouw nieuwe mogelijkheden en inspiratie.

Kaart 3: 'Moeilijkheden overwinnen'. Jij hebt het afgelopen jaar vele stappen gezet. Moeilijkheden overwonnen. Lessen geleerd. Het ergste ligt nu achter je. Je mag die spanning loslaten. Laat het los lieve jij. Je hebt alles geleerd wat van belang was om te leren. Nu mag je je aandacht naar voren richten. Naar de toekomst. Jouw lichtere, nieuwe, positieve en gezonde toekomst.

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Spirituele Beurs Agenda

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!