Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Wieze
Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023
Koop hier je tickets in VVK

Weekendkaart 01/04/2022 - 03/0/2022

Weekendkaart 01/04/2022 - 03/0/2022

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck de 'De Magie van de Elfen Orakelkaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 1april 2022 Online bloom Omgedraaid

Kaart 1: 'De wisselelf'. Laat los wat je niet meer nodig hebt. Verlos jezelf van datgene dat jou niet meer werkt voor jou. Wees eerlijk tegen jezelf en verbind je enkel met de zaken die jou energie en plezier geven.

Kaart 2: 'De undine'. Dat wat jou ballast, woede of verdriet heeft veroorzaakt, verandert vanaf nu. De lente-energie geeft een nieuwe dimensie aan deze zaken en voorziet jou van een nieuwe frisse kracht. Ervaar meer liefde, lichtheid en plezier.

Kaart 3: 'De groene dame'. Nieuwe mogelijkheden ontstaan. Omarm de liefde voor jezelf en heel oude wonden. Open jouw hart voor ware liefde. Ware liefde is mogelijk in allerlei vormen. Door je open te stellen voor de stroom van ware liefde ontdek je welke nieuwe mogelijkheden dit met zich meebrengt.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: De magie van de elfen orakelkaarten - Set

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom