Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Wieze
Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023
Koop hier je tickets in VVK

Weekendkaart 09/09/2022 - 11/09/2022

Weekendkaart 09/09/2022 - 11/09/2022

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Tweelingzielen Orakelkaarten' van Fabio Vinago hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaarten 09 september 2022 Bloom Online Omgedraaid

Kaart 1: 'Ontkenning'. Wat is het dat je ontkent naar jezelf toe? Is er iets dat je verlangt/wenst en dat ontkent wordt? Het is tijd ontkenning van jezelf en jouw mogelijkheden los te laten. Stel jezelf open voor de ware pracht en kracht die jij in je hebt. Ontken niet langer dat er iets is in jouw leven dat je veranderen wilt. Zet de stap om te creëren wat je werkelijk wilt.

Kaart 2: 'Focus'. Richt je aandacht op dat wat je werkelijk wenst. Richt je aandacht op dat wat je werkelijk gedaan wilt hebben vandaag. En wenst voor de komende dagen. Wees lief voor jezelf en schenk aandacht aan wat jij nodig hebt.

Kaart 3: 'Potentieel'. Jij kunt meer dan je denkt. Jij bezit het potentieel om jouw droomwensen waar te maken. En om een diepe verbinding met jezelf en anderen aan te gaan.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten - Fabio Vinago

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom