Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs voorjaar 2024
Zondag 21 januari 2024 • Geel
Koop tickets >

Weekendkaart 09/12/2022 - 11/12/2022

Weekendkaart 09/12/2022 - 11/12/2022

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'De grote Lenormand kaartenset' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 09 december 2022 Omgedraaid

Kaart 1: 'Hartenvier/ tekens van de dierenriem'. Luister naar jouw eigen wijsheid. Laat je niet afleiden om iets te doen dat niet past bij jou. Verbind je steeds met wat waar is voor jou. En verbind je met liefde. Liefde voor jezelf, waarmee je in jouw kracht kunt staan. Dan ontstaat ook ruimte voor liefdevolle verbindingen.

Kaart 2: 'Hartenzeven/ alchemie van het huwelijk'. Een belangrijke ontmoeting voor liefde en vriendschap. Soms ook teleurstelling in een relatie. Die je mag helen en je weer openstellen voor nieuwe positieve verbindingen.

Kaart 3: 'Klaverdrie/ alchemie van het huwelijk'. Je zit in een fase van nieuwe ontdekkingen en verrassingen. Verdriet dat je hebt gekend, kan je nu loslaten. Er komt eindelijk vooruitgang. In zowel jouw werk als jouw droomwens. Nieuwe ontmoetingen en activiteiten brengen jou nieuwe energie en vrolijkheid.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: De Grote Lenormand Set (handboek + 54 kaarten)

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom