Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Wieze
Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023
Koop hier je tickets in VVK

Weekendkaart 08/07/2022 - 10/07/2022

Weekendkaart 08/07/2022 - 10/07/2022

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Tweelingzielen Orakelkaarten' van Fabio Vinago hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaarten Bloom Online Omgedraaid

Kaart 1: 'Loslaten'. Laat jouw verwachtingen los en open jezelf voor oneindige mogelijkheden. Maak oude negatieve gedachtepatronen zachter. Transformeer jouw negatieve gedachten naar positieve affirmaties over jezelf en jouw mogelijkheden. Laat los en ontvang de magie van alles wat er in het moment mogelijk is.

Kaart 2: 'Grenzen'. Luister naar de signalen van jouw lichaam en leer jouw grenzen aan te geven. Respecteer ook de grenzen van een ander. Kom elkaar tegemoet vanuit open en liefdevolle communicatie met respect voor elkaar. Je grenzen aangeven geeft ruimte aan jezelf en stimuleert het stromen van onvoorwaardelijke liefde.

Kaart 3: 'Heling'. Werk aan jezelf en heel jouw (oude) pijn. Heling maakt (oude) blokkades zachter en biedt een nieuw perspectief waardoor je anders met jouw (oude) patronen leert omgaan? Zie hoe nieuwe mogelijkheden voor verbinding en groei ontstaan.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten - Fabio Vinago

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom