Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs voorjaar 2024
Zondag 21 januari 2024 • Geel
Koop tickets >

Weekendkaart 07/10/2022 - 09/10/2022

Weekendkaart 07/10/2022 - 09/10/2022

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Tweelingzielen Orakelkaarten' van Fabio Vinago hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 06 oktober 2022 Bloom Online Omgedraaid

Kaart 1: 'Creatie'. Jouw leven is jouw creatie. Jij kunt creëren wat je wenst en wat past bij jou, door gebruik te maken van jouw positieve gedachten en positieve liefdevolle visualisatie. Geloof in jezelf! Met jouw unieke creatiekracht kun jij het leven creëren dat jij wenst.

Kaart 2: 'Heling'. Omarm jezelf met liefde om pijn van het hart te helen. Vanuit zachtheid en heling verzacht ook verdriet en pijn. Door jouw beperkende gedachten, patronen en verdriet te helen, ontstaat weer lichtheid en plezier. Met deze zachtheid voor jezelf kun je dan ook uitdagende situaties anders bekijken en benaderen.

Kaart 3: 'Projectie'. Soms is een inzicht in jezelf of in een situatie nodig voordat je verder kunt. Voordat je een beperkende of uitdagende situatie los kunt laten. Ontdek welke projecties je uit naar een ander ofwel wat er vanuit een ander naar jou geprojecteerd wordt. En ontdek dan welk inzicht en informatie dit je geeft. Benader het vanuit liefde, zonder frustratie, en zie de les die er is. Het inzicht brengt heling, licht en liefde en zorgt voor een nieuwe benadering waar je weer verder mee kunt.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten - Fabio Vinago

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom