Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs najaar 2023
Zaterdag 2 en zondag 3 december 2023 • Gent Flanders Expo
Koop tickets >

Weekendkaart 07/07/2023 - 09/07/2023

Weekendkaart 07/07/2023 - 09/07/2023

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck de 'Godinnen Orakelkaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaarten 07 juli 2023 OMGEDRAAID

Kaart 1: 'Mededogen'. Wees lief voor jezelf. En zie het licht in de ander. Laat vooroordelen los en kom terug in zachtheid. Tederheid voor jezelf en tederheid en begrip voor je medemens. Verspreid het licht van onvoorwaardelijke liefde door bewust te kiezen voor mededogen.

Kaart 2: 'Rustig aan'. Ontspan. Alles gebeurt op het juiste moment, met goddelijke timing. Er is geen reden je te haasten of te forceren. Ontspan, ga met de stroom mee en heb vertrouwen.

Kaart 3: 'Onafhankelijkheid'. Kom terug in jouw eigen kracht. Maak je los van te veel negatieve prikkels van buitenaf. Verbind je met jezelf. Met jouw kracht. Met jouw onafhankelijkheid. Jij bent sterker dan je denkt. Je bent tot meer in staat dan je eigenlijk denkt. Geloof in jezelf.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Godinnen orakelkaarten

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom