Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Wieze
Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023
Koop hier je tickets in VVK

Weekendkaart 07/04/2023 - 09/04/2023

Weekendkaart 07/04/2023 - 09/04/2023

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck de 'Keepers of Light Oracle Cards' door Kyle Gray hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekkendkaart 08 10 2021

Kaart 1: 'Soul expansion'. Jij ziet steeds meer de betekenis van jouw verschillende ervaringen en van dat wat er om je heen gaande is. Je bent gegroeid en groeiende. Inzichten worden helder. Jouw wijsheid is gegroeid. Je kunt beter met jouw uitdagingen omgaan dan voorheen.

Kaart 2: 'Jean of arc'. Sta in jouw kracht. Jij bent sterker dan je denkt. Richt je op dat wat waar is voor jou. Laat angst voor oordelen los en zie dit als een uitnodiging om jouw eigenheid en prachtige zelf te openbaren.

Kaart 3: 'Gebed en contemplatie'. Vraag en je zult ontvangen. Verbind je met jouw universele begeleiders. Wens, laat de vorm los en stel je open voor de magie van oneindige mogelijkheden. Wens en stel je open om te ontvangen.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Keepers of the Light Oracle Cards | Kyle Gray

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom