Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs najaar 2023
Zaterdag 2 en zondag 3 december 2023 • Gent Flanders Expo
Koop tickets >

Weekendkaart 06/10/2023 - 08/10/2023

Weekendkaart 06/10/2023 - 08/10/2023

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'De Wijsheid van de Drakenfeeën' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaarten 6 oktober OMGEDRAAID

Kaart 1: 'De dageraadkijker'. Voel je gesteund. Jouw universele begeleiders wijzen je de weg. Luister naar de tekens, signalen en spontane wegwijzers op jouw dag. Daar waar bescherming nodig is, zal je gewaarschuwd worden. Luister dus naar de signalen die er zijn. Luister naar de signalen van jouw lijf. En daar waar je gestimuleerd mag worden om in jouw kracht te stappen en in jouw geloof, ook daar zul je tekens voor ontvangen. Heb vertrouwen.

Kaart 2: 'De Morrighan'. Onderneem actie! Stap in jouw kracht. In jouw zelfvertrouwen en toon de buitenwereld jouw ware aard. Zet een stap in de richting van jouw wens. In de richting van wat jij nodig hebt om meer ruimte voor jezelf te maken, voor jouw zijn en jouw dromen. Zet een stap in de richting van wat je wenst en meer stappen zullen volgen.

Kaart 3: 'Melusine'. Houd van jezelf. Omarm jouw prachtige zelf. Je bent het waard om jezelf te zijn. Zie hoe mooi je bent. Zie jouw talenten en houd van jezelf zoals je bent.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: De wijsheid van de drakenfeeën - Set

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom