Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Wieze
Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023
Koop hier je tickets in VVK

Weekendkaart 05/08/2022 - 08/08/2022

Weekendkaart  05/08/2022 - 08/08/2022

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'De wijsheid van de drakenfeeën' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart-05-augustus-Bloom-Online-2022-Omgedraaid

Kaart 1: ‘De luisteraar’. Zoek de stilte op. En luister. Het kan zijn dat je druk in je hoofd bent of overprikkeld. Neem rust. Ontspan. Mediteer of doe iets dat jou helpt om innerlijke vrede te vinden en te ervaren. Luister naar het gefluister van jouw hart. Ontspan en geniet van de rust. Vanuit rust ontstaat vaak precies het inzicht over wat je te doen staat. Maar vooral, ontspan, luister en geniet van de stilte.

Kaart 2: ‘De drakenfeeën van de wedergeboorte’. Omarm alle delen van jezelf. Omarm vooral die delen stevig die je kwijt was geraakt of die je lange tijd had verstopt. Omdat je er bijvoorbeeld niet in geloofde. Het is tijd om weer heel te worden en te zijn. Het is tijd om jouw ware zelf te laten zien. Jij bent prachtig. Al jouw talenten verdienen een plaats in het geheel.

Kaart 3: ‘De vorstin’. Sta in jouw zachtaardige kracht. Het is niet de harde of dominante kracht die om aandacht vraagt en jou verder brengt. Het zijn juist de zachte vrouwelijke kracht en het handelen vanuit innerlijke wijsheid die noodzakelijk zijn om jouw dromen waar te maken. Verbind je met de zachtaardige, wijze en verbindende kracht in jou. Om vanuit vertrouwen, intuïtie en verbinding nieuwe ervaringen te creëren.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: De wijsheid van de drakenfeeën - Set

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom