Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Wieze
Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023
Koop hier je tickets in VVK

Weekend Engelenkaart 04/11/2022 - 06/11/2022

Weekend Engelenkaart 04/11/2022 - 06/11/2022

Lieve jij,

De engelenkaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'IVOI Engelen Energiekaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart Bloom 04 November 2022 Omgedraaid

Kaart 1: 'Doorlichten'. Een liefdevol licht schijnt op jouw angsten en illusies. Je wordt uitgenodigd om jouw angsten en illusies te bekijken, met liefde te beschijnen en omarmen. Zodat ze verzachten en je oude angsten kunt loslaten. Jij mag groeien naar volledig in jouw prachtige licht staan en jouw ware zijn uitstralen.

Kaart 2: 'Bescherming'. Voel je veilig en beschermd. Alles is goed. Je bent veilig. Voel je beschermd wanneer je puur en volledig jezelf bent.

Kaart 3: 'Levensvreugde'. Breng vreugde in jouw zijn, jouw dag en jouw situaties. Vreugde verandert de sfeer van een situatie en creëert nieuwe mogelijkheden. Blijf gericht op vreugde en groei. Je bent het waard om jouw pure prachtige zelf te zijn.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: IVOI Engelen Energiekaarten

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom