Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 04/03/2022 - 06/03/2022

Weekendkaart 04/03/2022 - 06/03/2022

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck de 'De Tarot van het Goede' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

4 Maart 2022 Weekendkaart Bloom Online

Kaart 1: '5 van Vuur'. Stel jezelf open voor nieuwe ideeën, nieuwe mensen en nieuwe samenwerkingen. Vier de verschillen om vervolgens samen tot een nieuwe eenheid te komen. Denk groots en laat je fantasie de vrije loop. Juist de ideeën die onmogelijk lijken, kunnen precies brengen wat je wenst.

Kaart 2: '5 van Water'. Niet alles is wat het lijkt. Kies een nieuw perspectief, verleg jouw focus en kijk naar dat wat er al wél is. Open jouw ogen voor de schatten die al aanwezig zijn. Wees dankbaar. Er is zo veel meer mogelijk dan je denkt. Soms ziet jouw overvloed en geluk er anders uit dan gedacht. Stel je open voor de verschillende mogelijkheden en ontdek de overvloed die mogelijk is voor jou.

Kaart 3: 'De Zon'. Alles is mogelijk. Wees dankbaar voor dat wat er is. Zie het groeiende licht dat aanwezig is. Het licht schijnt haar stralen op nieuwe mogelijkheden en nieuwe overvloed. Dat waar je aan werkt, heeft succes en groeit. Jouw wensen groeien en jouw prachtige zelf komt nog meer tot bloei. Wees dankbaar en omarm de energie van overvloed.

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom