Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs voorjaar 2024
Zondag 21 januari 2024 • Geel
Koop tickets >

Weekendkaart 03/11/2023 - 05/11/2023

Weekendkaart 03/11/2023 - 05/11/2023

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck de 'Het mystieke elfen orakel' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 3 tot 5 november 2023 OMGEDRAAID

Kaart 1: 'De elf van eenvoud'. Geniet van de kleine dingen. Geniet van het moment. Je hebt niet meer nodig dan dat aanwezig is in dit moment. Zie de zonnestralen, de vogeltjes, de vrolijke lichtjes in kinderogen. Wees dankbaar voor wat er wel is en zie hoe deze eenvoud je ontspanning, liefde en magie brengt.

Kaart 2: 'De elf van wijsheid'. Jij hebt oneindig veel kennis, wijsheid en kracht. Verbind je met jouw eigen kracht. Jouw wijsheid mag er zijn. Jouw wijsheid mag gedeeld worden met anderen.

Kaart 3: 'De elf van meditatie'. Ontspan. Vind een manier die werkt voor jou om de ontspanning te vinden die je nodig hebt. Mediteer als dat je helpt. Doe even helemaal niets. Wandel in de natuur. Verbind je weer met jouw innerlijke zelf.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Mystieke Elfen Orakelkaarten

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom