Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 03/02/2023 - 05/02/2023

Weekendkaart 03/02/2023 - 05/02/2023

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'De Grote Lenormand' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekkaart2 3 februari 2023

Kaart 1: ‘Hartenkoningin’. Positieve ervaringen en veranderingen staan te wachten op je. Jouw zorgzame instelling en de aandacht die je schenkt aan een ander zullen worden beloond. Neem daarnaast verantwoordelijkheid voor jezelf en laat je niet altijd meeslepen. Blijf lief voor jezelf en voor anderen en dan ontstaan het geluk en de overvloed waar je naar verlangt.

Kaart 2: ‘Schoppenvier’. Jij bent succesvol. Vooral wanneer je oprecht en vanuit je hart te wek gaat. Het kan zijn dat je te maken hebt met jaloezie, maar deze wrijving zal binnenkort verleden tijd zijn. Je staat aan de vooravond van een nieuwe levensfase. Wees geduldig, maar pas op! Wacht niet te lang met het ondernemen van actie. Zo bereik je jouw gewenste doel.

Kaart 3: ‘Ruitenacht’. De oplossing voor jouw probleem begint langzaam, maar zeker helder te worden. Jouw leven zal een positieve wending nemen. Een project of opdracht wordt succesvol afgerond. Jouw intuïtie versterkt zich waardoor je beter weet wat er bij je past.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: De Grote Lenormand Set (handboek + 54 kaarten)

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom