Home

Overige

Mijn account

Weekendkaart 02/12/2022 - 04/12/2022

Weekendkaart 02/12/2022 - 04/12/2022

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Aartsengel Gabriel orakelkaarten' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaarten 02 december Omgedraaid

Kaart 1: 'Blocks lifted'. Blokkades die jou in de weg zaten, zullen verdwijnen. De angst om werkelijk jezelf te zijn, wordt verzacht en geheeld. Je bent het waard om volledig in jouw pure kracht te staan.

Kaart 2: 'Helping children'. Jij hebt een unieke gave om je met kinderen te verbinden. Jouw manier van zijn ondersteunt vooral nieuwetijdskinderen om met meer zelfvertrouwen in het leven te staan. Omarm die kracht in jezelf. Deze kaart kan ook duiden op het ondersteunen en helen van jouw eigen innerlijk kind.

Kaart 3: 'New project'. Onderneem actie. Geloof in jezelf en geloof in jouw dromen. Door stappen te zetten breng je jouw nieuwe ideeën en wensen tot leven. Er is een nieuw project waar je aan kunt werken, en dat jou nieuwe voldoening geeft.

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom