Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Wieze
Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023
Koop hier je tickets in VVK

Weekendkaart 01/07/2022 - 03/07/2022

Weekendkaart 01/07/2022 - 03/07/2022

Lieve jij,

De kaart voor vandaag en dit weekend kun jij kiezen uit het deck 'Het Orakel van de Elfen' hiernaast. Welke kaart kies jij? De eerste, middelste of derde? Kies de kaart die jouw aandacht het meeste trekt. Heb je één gekozen? Kijk dan hieronder naar de kaarten die zijn omgedraaid en lees de betekenis van jouw kaart. Dit is de kaart waarmee je het weekend kan inzetten!

Fijn weekend!
Eveline – Centrum voor Harmonie

Weekendkaart 01juli Bloom Online Omgedraaid

Kaart 1: 'Schijn vanuit je hart'. Wees je ware zelf. Jij bent precies goed en prachtig zoals je bent. Het uiterlijk is een momentopname. Omarm jezelf en laat zien wie jij werkelijk bent. Je bent het waard.

Kaart 2: 'Bomenwijsheid'. Verbind je met de natuur en vooral de bomen. In de rust en stilte van de natuur vind je de antwoorden waar je naar zoekt. In de rust en stilte van de natuur kun je weer bij jezelf komen en je verbinden met jouw innerlijke wijsheid.

Kaart 3: 'Zuiverheid'. Jouw hart is zuiver. Jij straalt een prachtig zuiver licht uit. Vertrouw op de wijsheid van jouw hart en de zuiverheid van jouw ziel. Diep van binnen weet je wat je nodig hebt om vooruit te kunnen gaan, te ontspannen, groeien en genieten.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Orakel Van De Elfen - Karen Kay

Vind een (spirituele) coach/winkel/praktijk in je buurt

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom