Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Tweelingzielen Orakelkaarten

Jouw pad naar onvoorwaardelijke liefde

De Tweelingzielen Orakelkaarten helpen je het tweelingzielenproces beter te begrijpen. De 49 bijzondere orakelkaarten bevatten boodschappen die je in staat stellen om een dieper inzicht te verwerven in de ziel, en diens betekenis én rol in de zoektocht naar universele liefde. De bijhorende handleiding uit de Tweelingzielen Orakelkaarten biedt je uitleg over de betekenis van de verschillende kaarten, maar ook praktische aanwijzingen over hoe je de orakelkaarten kunt interpreteren en hoe je ermee aan de slag kunt gaan.

Trek je dagkaart

Maak nu kennis met de Tweelingzielen Orakelkaarten van Fabio Vinago en verwezenlijk je wensen en doelen! Trek hieronder je dagkaart als inspiratie en ter ondersteuning van jouw dag.

Voor je van start gaat met de Tweelingzielen Orakelkaarten, is het aangewezen om elke kaart individueel goed in je op te nemen. Kijk naar de tekening, de kleuren, de naam van de kaart en de affirmatie onderaan de kaart. Welke indrukken doe je op? Welke gevoelens roepen de beelden bij je op, enzovoort. De Tweelingzielen Orakelkaarten zijn met heel veel zorg, toewijding en liefde ontworpen. En dat is wat ook jij, de gebruiker, moet trachten te bekomen. Draag de kaarten bij jou en bouw er een band mee op. Het Tweelingzielen Orakel geeft altijd een eerlijk antwoord op al jouw vragen. Is het antwoord niet datgene wat je ervan verwacht had? Schakel dan niet onmiddellijk over op de angstmodus, maar analyseer de boodschap op de kaart terdege. Want wat nu niet is, kan nog komen.

Leer zélf werken met de Tweelingzielen Orakelkaarten

Haal deze unieke Tweelingzielen Orakelkaarten in huis en leer zélf werken met dit Tweelingzielen Orakel. In de handleiding vind je verder informatie over: de methode met 1 kaart, de methode met 4 kaarten, de methode met 5 kaarten, de methode van het Karmisch Kruis,.. Bovendien tref je er een overzicht van de beslissende 7 fasen die leiden tot het samenzijn met je tweelingziel, elk met bijhorende kaarten.

Het Tweelingzielen Handboek

Naast de Tweelingzielen Orakelkaarten is nu ook het Tweelingzielen Handboek beschikbaar. Dit boek verduidelijkt het begrip 'tweelingzielen' en legt je uit hoe je je tweelingziel kunt herkennen. In dit boek wordt ingezoomd op de dynamiek die achter het tweelingzielenproces schuilgaat. Stap voor stapt word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingzielen vorm te geven en te harmoniseren. Dit boek wordt uitgebreid met een verhelderende uitleg over de 7 beslissende fasen die alle tweelingzielen moeten doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband te komen.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tweelingzielen Orakelkaarten • Fabio Vinago

Bloom Coach Kaartlegster Astroloog Website In Je Buurt

Op zoek naar een life coach, kaartlegster, helderziende,... in BE/NL? Maak nu een afspraak.

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom