Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Religieuze factoren

Religieuze factoren
”Religie en je spirituele pad beïnvloeden je liefdesleven”

De Romantische Engelen geven met deze kaart aan dat religie en spiritualiteit in belangrijke mate je liefdesleven vormen en beïnvloeden. Het kan zijn dat je op zoek bent naar een partner met dezelfde religieuze of spirituele overtuiging? Mocht dit het geval zijn, dan kan je je nieuwe partner tegen het lijf lopen in een kerk, een tempel of op een plek waar gelijkgestemden elkaar treffen.

Steek je momenteel in een relatie en houdt je partner zich ver weg van spiritualiteit of geloof, dan is het goed mogelijk dat jij hieronder gebukt gaat. Jij wil met name je overtuigingen met je partner kunnen delen. Verder kan het ook zijn dat familie en familietradities in de ruimste zin hun stempel drukken op jouw relatieleven.

Dankzij de steun en de begeleiding van de engelen kan je het bovenstaande onder ogen zien. Blijf altijd trouw aan jezelf en verloochen jezelf niet. Ga met je partner in gesprek en bespreek duidelijk wat je aan elkaar hebt en met welke overtuigingen/ideeën/visies je wel of niet op de proppen kan komen. En uiteraard: het is niet omdat jullie niet dezelfde spirituele of religieuze principes delen, dat jouw partner daarom geen mooie waarden in zich kan dragen. Het is dus niet aan jou of mij of de ander te veranderen. Elkeen heeft daarom het recht om dat spirituele of religieuze pad te bewandelen, dat hij wenst.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom