Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Oostende
Zondag 11 december 2022
Koop hier je tickets

Jouw weekhoroscoop voor 28 november tot en met 04 december 2022

Weekhoroscoop  2022 Bloom

Bloom presenteert hier jouw weekhoroscoop voor 28 november tot en met 04 december 2022. Welke tendensen word je de volgende week gewaar en hoe haal je het maximum uit je dagen? Voor alle sterrenbeelden.

Weet je niet welk sterrenbeeld je bent? Of nog op zoek naar het teken waaronder je partner, kind, ouder valt? Bereken het hier!

Ram: jouw weekhoroscoop

Je relatie wordt deze week op de proef gesteld. Je partner kampt met persoonlijke problemen en de vraag is of je dit erbij kunt hebben. Het wederzijds vertrouwen heeft blijkbaar een deuk gekregen en er is sprake van jaloezie. Singles ontmoeten in het uitgaansleven een mysterieuze persoonlijkheid. Het is dat ondoordringbare dat hen intrigeert en dat hun libido aanwakkert. Vanaf 28 november 2022 kan je maar beter voldoende tijd incalculeren voor al je verplaatsingen, want hier en daar is er oponthoud, met flink wat vertragingen tot gevolg. Niet dringende afspraken kunnen op een latere datum worden vastgelegd.

Stier: jouw weekhoroscoop

Hou de komende dagen toch maar rekening met enige ophef op de werkvloer. Hoewel je daar zelf niet veel kunt aan veranderen, is het een voordeel dat je al min of meer bent voorbereid. Werkgevers moeten met lede ogen aanzien hoe enkele werknemers het bedrijf verlaten om opnieuw aan het werk te gaan bij hun vroegere baas. Eind november/begin december 2022 zouden werkzoekenden een bijkomende opleiding met beide handen moeten aangrijpen. Je staat voortdurend onder stress. Nu komt daar ook nog eens emotionele hoogspanning bij. Fricties binnen je relatie kan je nu wel missen als kiespijn, want ook die zijn nefast voor je gezondheid. Zuiver je lichaam én je emoties!

Tweelingen: jouw weekhoroscoop

De laatste zeven dagen van november 2022 ben je als het ware geobsedeerd door je werk. Je staat ermee op en gaat ermee slapen. Je doet heel hard je best om een zaak tot op het bot uit te zoeken. Bovendien beleef je ook heel wat plezier aan de opdrachten die jou worden opgedragen. Voor sommige Tweelingen hangt er verandering in de lucht voor wat hun beroepsleven betreft. Dat vergt flink wat aanpassing en wellicht wringt daar het schoentje. Omstreeks 30 november krijgt een belangrijke overeenkomst of een samenwerkingsverband nu ook een wettelijk kader. Zodoende wordt er in die dagen een afspraak bij de notaris vastgelegd.

Kreeft: jouw weekhoroscoop

Op het werk moet je vooral oog hebben voor de computers en printers, alsook andere hightech die je dagelijks bedient. Die apparatuur kan de komende week wel wat kuren vertonen en vormen dus een onbetrouwbare schakel in het arbeidsproces. Neem geen risico's en maak regelmatig back-ups van je bestanden, zodat er geen waardevolle informatie verloren gaat. Met een bijbaan kan je je inkomsten vermeerderen. Je kunt op een leuke, bijna speelse manier geld verdienen. Na een avondje in het casino keer je met meer geld huiswaarts dan voor je vertrek. Het spreekt voor zich dat je zelf je grenzen moet stellen!

Leeuw: jouw weekhoroscoop

Het loopt momenteel zeker niet van een leien dakje in je beroepsleven. Hoe je ook je best doet, je hebt de zaken helaas niet allemaal in de hand, Leeuw. Tegenover overmacht sta je machteloos, maar je vastberadenheid en niet aflatende inzet is ongetwijfeld de beste attitude om daarmee om te gaan. Je gezondheid is niet optimaal. Er wordt als het ware energie van je afgetapt en dat uit zich vooral in vermoeidheid. Dezer dagen lijk je daar vrij nonchalant mee om te springen en heb je de neiging de signalen van je lichaam in de wind te slaan.

Maagd: jouw weekhoroscoop

Een aangepaste look en dito maniertjes, het heeft toch serieus wat impact op je sociaal leven. Je bent zeker wel benieuwd naar hoe je vrienden hierop zullen reageren, om dan nog maar te zwijgen van je partner, want ook die zal commentaar leveren. Eind november 2022 ben je een echte huisduif, maar daar maak je vanaf midden december komaf mee. Singles willen per se een lief en zoeken leuke oorden op. Enkele maanden geleden raakte je steeds meer overtuigd van het weldadig effect van een (nieuwe) behandeling. Nu rijzen er dan toch twijfels. Zolang je over geen bijkomende info over de doeltreffendheid beschikt, zet je de behandeling beter even on hold.

Weegschaal: jouw weekhoroscoop

Op het werk ziet het ernaar uit dat je jezelf zult moeten heruitvinden. Misschien worden grote hervormingen aangekondigd in de onderneming waar je tewerkgesteld bent. Hierdoor ben je behoorlijk uit je lood geslagen, vooral omwille van de onzekerheid die dat teweegbrengt, zowel werk- als financiële onzekerheid. Gelukkig heb je voldoende talent in huis om je toekomst veilig te stellen. Grosso modo zit het met je gezondheid wel snor. Weet dat angst en onzekerheid je vitaliteit ondermijnt, maar tegen eind november 2022 ben je psychisch al een pak weerbaarder.

Schorpioen: jouw weekhoroscoop

Je hebt momenteel het imago dat je naar de buitenwereld wilt uitdragen. Jij en je carrière zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, waarbij jij de verpersoonlijking bent van je missie in dit leven. Je weet als geen ander waar je voor staat en wat je beoogt. Niemand die daaraan zal twijfelen met het charisma dat je uitstraalt. Vanaf december 2022 laat je je collega's volledig in het ongewisse. Niemand die weet waar je mee bezig bent. Je bent een vat energie. Daarna vergt je gezondheid weer meer aandacht.

Boogschutter: jouw weekhoroscoop

Je partner heeft het momenteel niet onder de markt. Hij of zij heeft af te rekenen met persoonlijke tegenslagen en moet zich zo noodgedwongen herbronnen en heroriënteren. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat je geliefde een schouder zoekt om zo af en toe op te huilen en waar kan hij/zij dan beter terecht dan bij jou? Single Boogschutters krijgen eind november 2022 heel veel liefdevolle aandacht van iemand op de werkvloer. Het is lang niet zeker dat je op het einde van deze periode nog dezelfde job uitoefent of hetzelfde takenpakket hebt als bij het begin. Dat wordt dus wel even wennen voor iemand die zekerheid zoekt in zijn baan. Eind november 2022 komen er enkele bijzonder attractieve werkaanbiedingen, die jou op het lijf zijn geschreven. Een headhunter ziet in jou de perfecte kandidaat.

Steenbok: jouw weekhoroscoop

In de laatste week van november 2022 kan je meer eer halen uit vrijwilligerswerk dan uit het werk dat je om den brode verricht. Je mag de lat voor jezelf gerust iets lager leggen, Steenbok, en vooral: het mag allemaal iets trager en rustiger. Leidinggevenden ervaren dan weer moeilijkheden met enkele personeelsleden. Vanaf midden december 2022 heb je op de werkvloer geleidelijk aan de touwtjes opnieuw in handen. Eind november 2022 wil je absoluut je financiële toekomst veiligstellen. Daarvoor hanteer je een ijzeren discipline door je uitgaven drastisch in te perken. Je regelt je geldzaken als een goede huisvader.

Waterman: jouw weekhoroscoop

Momenteel voel je je niet zeker van je stuk. Je zelfvertrouwen lijkt helemaal zoek. Gelukkig is er je partner die veel voor je opvangt en nu de belangrijkste persoon in je leven is. Die afhankelijkheid maakt je anderzijds ook kwetsbaar, want als man- of vrouwlief iets beslist dat je niet bevalt, loopt de spanning op en staan jullie al snel diametraal tegenover elkaar. Ben je nog altijd of opnieuw single, dan raak je in de ban van een echte machtsfiguur. Macht erotiseert, weet je wel... In deze gespannen periode vind je kracht én wijsheid uit je dromen. Het kan de sleutel zijn tot spirituele bewustwording.

Vissen: jouw weekhoroscoop

Je partner heeft het bepaald niet makkelijk dezer dagen. Mogelijk doet er zich iets voor waardoor zijn of haar dagelijks leven op z'n kop staat. Eén van je schoonbroers of -zussen wordt getroffen door een persoonlijk drama, een gebeurtenis die uiteraard ook je partner niet ongemoeid laat. Na 28 november 2022 bekommert je wederhelft zich om het huishouden, zodat jij je handen vrij hebt om je carrière verder uit te bouwen. Dit is geen goed moment om grote verplaatsingen te maken, laat staan een buitenlandse reis te ondernemen. Niet-dringende afspraken stel je beter enkele weken uit.

Een astrologisch vooruitzicht voor de wereld m.b.t. het volgende kwartaal!
Zowel online als fysiek bij Bloom te volgen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2022, jaarhoroscoop 2022, ascendanthoroscoop 2022, je Chinese horoscoop 2022,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom