Home

Overige

Mijn account

Jouw weekhoroscoop voor de komende twee weken: 15 juli tot en met 31 juli

Weekhoroscoop sterrenbeeld astrologie zomer juni Bloom web 2021

Welke tendenzen word je de volgende twee weken gewaar en hoe haal je het maximum uit je dagen? Je leest het in Blooms Weekhoroscoop van 15 juli tot en met 31 juli voor alle sterrenbeelden.

Weet je niet welk dierenriemteken je bent? Of nog op zoek naar het teken waaronder je partner, kind, ouder valt? Bereken het hier!

Ram: jouw weekhoroscoop

Het gaat je partner voor de wind eind juli. Op professioneel vlak gaat het uitstekend en je geliefde kan een paar successen op zijn/haar naam schrijven. Ondertussen hou jij jezelf bezig met het (her)decoreren van je woonst. Het is je doel om het zo gezellig mogelijk te maken zodat jullie tijdens de zwoele zomeravonden heerlijk kunnen genieten van jullie huisje. Met het extra geld dat je partner binnenbrengt, geven jullie het huis ook een opknapbeurt. En dat komt goed uit, want op professioneel vlak kom jij in rustiger vaarwater terecht. De afgelopen maanden waren hectisch en draaide je heel wat overuren. Dat zal deze zomer gelukkig niet het geval zijn.

Stier: jouw weekhoroscoop

Ook de Stieren voelen de drang om de handen uit de mouwen te steken en hun huisje te verbouwen of te renoveren. Een serieuze opknapbeurt stond al langer op de agenda, maar door je overvolle schema kwam je er helaas nooit aan toe. Deze werkzaamheden zullen dan ook een flink deel van je tijd in beslag nemen. Je bent kritisch en neemt alleen genoegen met het beste. Je wilt diep vanbinnen eigenlijk pronken met je woning. Toch is het verstandig te zoeken naar een balans, Stier. Je zag je familie en vrienden al niet veel, maar door deze verbouwing zie je ze nog minder. En stiekem nemen ze jou dit wel kwalijk.

Tweelingen: jouw weekhoroscoop

Je relatie verloopt smooth. Er is niks op aan te merken en voor gesettelde Tweelingen blijft alles bij het oude vertrouwde. Het klinkt misschien saai, maar jij en je geliefde zitten perfect op dezelfde golflengte en genieten juist van deze stabiliteit. Single Tweelingen zullen de liefde die ze behoeven vinden tijdens uitstapjes en in het uitgaansleven. De ware zul je deze zomer waarschijnlijk niet tegen het lijf lopen, maar genieten zul je zeker. Daarnaast moeten Tweelingen de komende twee weken op hun geld letten. Het zonnige weer zorgt ervoor dat je vaker op het terras te vinden bent dan eigenlijk nodig is.

Kreeft: jouw weekhoroscoop

Als liefdevolle Kreeft ben je eigenlijk altijd bezig met het verwennen en verzorgen van je geliefden. Maar, de komende weken zijn de rollen nu eens omgedraaid! Nu mag jij jezelf eens in de watten leggen! Doe jezelf vooral een plezier en vertroetel jezelf eens. Boek een wellness arangement. Je zult er immens van genieten en je batterij zal weer volledig opgeladen zijn.

Leeuw: jouw weekhoroscoop

Je bent in topvorm, Leeuw! Je bent één brok energie en deze twee weken zul jij bergen verzetten. Je bent doelgericht en geeft jezelf voor de volle 100% op de werkvloer. Je hunkert naar een nieuwe uitdaging en misschien is het interessant om al die uitgestelde sportactiviteiten weer op te pakken. De single Leeuwen zullen tijdens een van deze sportactiviteiten een oude jeugdliefde tegen het lijf lopen. Loop niet te hard van stapel, maar laat het zijn beloop gaan.

Maagd: jouw weekhoroscoop

Nog altijd word je gegrepen door je carrière. Je partner moet dan ook geen hoge verwachtingen van je hebben de komende twee weken op romantisch en relationeel vlak. Toch maak je graag een uitzondering voor je schoonfamilie. Van zodra het enigszins mogelijk is, loop je bij je schoonouders eens binnen. Meestal gaat het om een blitzbezoek, maar de intentie wordt wel gesmaakt.

Weegschaal: jouw weekhoroscoop

In je beroepsleven gooi je hoge ogen. Dit is jouw momentum, Weegschaal. Grijp dus alle kansen die op je pad komen met beide handen aan. Het gaat je voor de wind en de kans is groot dat jij de komende twee weken zult slagen in alles wat je doet. Het kost je weinig moeite om je doelen te bereiken en daarom is er zeker ruimte om nog een extra project op jou nemen. Ondanks dat veel collega’s nu hun verlof opnemen, ben jij te druk in de weer om te lanterfanten. Je was nog nooit zo ambitieus als nu en je werkt zelfs door tot in de late uurtjes. Probeer echter te voorkomen dat je bezwijkt onder de werkdruk. Ook jij hebt een goede nachtrust nodig.

Schorpioen: jouw weekhoroscoop

Wees eind juli voorzichtig met hoe je je partner benadert. Hij/zij bevindt zich nu in een uiterst moeilijke periode en kan daardoor heel emotioneel reageren. Gelukkig heb jij hier alle begrip voor en beschik je over het nodige psychologische inzicht om daar mee om te gaan. Heel veel Schorpioenen ervaren nu heel duidelijk het belang van een goede gezondheid. Je zult even last hebben van een griepje, maar hier genees je zonder problemen van. Eind juli zul je weer ongehinderd je ambities waarmaken en je zult zelfs voldoening vinden in vrijwilligerswerk.

Boogschutter: jouw weekhoroscoop

Jij staat te popelen om opnieuw te doen wat je het liefste doet: reizen. Je houdt ervan om verre landen te bezoeken en nieuwe culturen te ontdekken. Je koffer is al gepakt en je bent al druk in de weer om je miniwereldreis uit te stippelen. Wees wel realistisch. Corona kan nog altijd roet in het eten gooien. Zorg dan ook voor een plan B. Een staycation in ons Belgenlandje kan ook avontuurlijk uitpakken. Grote gezondheidsproblemen zullen de Boogschutters binnenkort niet ondervinden en misschien is één of andere extreme sport je wel op het lijf geschreven.

Steenbok: jouw weekhoroscoop

Ook nu moet je nog altijd de vinger op de knip houden. De financiële zorgen zijn helaas nog niet van de baan en de kans is reëel dat je dit jaar geen zonvakantie kan boeken. Deze financiële situatie zet een domper op je ambitie om hogerop te raken in je carrière. Toch helpt jouw volharding je er telkens weer bovenop. Maar het zal tijd en geduld vergen. De komende twee weken ben je het liefst gezellig samen met je gezin en familie om zo even je zorgen te vergeten. Je komt tot het besef dat een vakantie in Spanje helemaal niet noodzakelijk is om te genieten van de zon. Elk zonnestraaltje pik je mee en je bloeit helemaal open door het lekkere weer.

Waterman: jouw weekhoroscoop

Je carrière loopt niet zoals je dat zou willen. Er zit zand in het radarwerk en daar kun je zelf helaas niets aan veranderen. Je zult dus noodgedwongen je ambities op een lager pitje moeten zetten. Je probeert nu in eerste instantie zo veel mogelijk taken en werkjes uit de weg te ruimen; zodat je met je partner op vakantie kan gaan. Op amoureus vlak zit het je helemaal mee. Je fleurt helemaal op van al de positieve energie van al die mensen die je pad kruisen. Tussen jou en je partner is er een hechte emotionele verbinding die alleen maar sterker zal worden de komende twee weken. Single Watermannen raken helemaal van slag van een sportief type die ze tegen het lijf lopen op het strand.

Vissen: jouw weekhoroscoop

De directe vaart van Mercurius heeft een positief effect op je liefdesleven. Al vanaf dag een zitten jij en je partner opnieuw op één lijn en dat maakt het samenleven zoveel aangenamer. Je partner is je steun en toeverlaat, je maatje waarmee je je goed verborgen geheimen kunt delen. Ook tussen de gezinsleden verloopt de communicatie nu ook weer veel beter dan enige tijd geleden. Je kan nu makkelijker zeggen wat er op je lever ligt. Tussen 18 en 23 juli mogen singles die gezellige familiale bijeenkomsten niet missen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom