Home

Overige

Mijn account

Jouw weekhoroscoop voor 30 januari 2023 tot en met 05 februari 2023

Weekhoroscoop  2022 Bloom

Bloom presenteert hier jouw weekhoroscoop voor 30 januari 2023 tot en met 05 februari 2023. Welke tendensen worden je de volgende week gewaar en hoe haal je het maximum uit je dagen? Voor alle sterrenbeelden.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Ram

Ram: jouw weekhoroscoop

Je krijgt het druk deze week. Niet alleen met je werk, maar ook in de liefde. Begin van de week kan dat wel enige problemen geven. Je komt niet toe aan je hobby of kinderen en huisdieren maken het je moeilijk. Voor de rest gaat alles prima. Ook deze week verloopt weer bijzonder prettig voor jou, op een kleine aanvaring op het werk na. Dat is snel weer vergeten, want jouw carrière ziet er veelbelovend uit. Je wordt immers gewaardeerd door de bijdrage die je levert aan het bedrijf. De erkenning volgt snel.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Stier

Stier: jouw weekhoroscoop

Je wisselt werk met ontspanning af. Na het harde werken ga je misschien een lang weekend weg of je maakt lange wandelingen om helemaal weer op te laden. Je vindt het belangrijk om ook tijd door te brengen met je dierbaren. De week begint met wat strijd met de partner, maar dat gaat alweer snel over. Daarna wordt het juist een super romantische week. Dat wordt genieten!

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Tweelingen

Tweelingen: jouw weekhoroscoop

Je vrienden verwijten jou dat je te weinig tijd met hen doorbrengt. Dat kan kloppen, Tweelingen, maar je hebt het nu even druk met je gezin. En met jezelf, want je bent bezig om je levensstijl aan te passen, zodat jij je weer helemaal fit voelt. Alles lijkt verder deze week prima te verlopen. Je bent gelukkig in de liefde en ook je gezondheid gaat er op vooruit. Alleen heb je aan het begin van de week een aanvaring met je huisgenoten. Je wil thuis de boel meer op orde brengen.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Kreeft

Kreeft: jouw weekhoroscoop

Je hebt meer oog voor jouw directe omgeving dan dat jij je op je sociale leven richt. Je komt er gewoon niet aan toe. Je dierbaren en je huishouden eisen al jouw aandacht op. Dat vind je leuk en daar beleef je vreugde aan. Ook een hobby kan jij nu helemaal in beslag nemen. Bovendien heb je zin om geld uit te geven. Waarschijnlijk doe je dat gelijk al aan het begin van de week. Pas wel een beetje op voor verkeerde aankopen. De overige dagen van de week verlopen huiselijk, gezellig en romantisch. Er hangt een liefdevolle sfeer.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Leeuw

Leeuw: jouw weekhoroscoop

Het wordt een heerlijke week voor jou. Je kan wel een signaal van je lichaam krijgen dat je te hard werkt. Let ook op je pauzes, Leeuw. Je hebt je ontspanning hard nodig. Je gezondheid is belangrijker dan je carrière. Het is bijvoorbeeld een prima week om even kort op vakantie te gaan. Even helemaal bijkomen van alle inspanningen. Dat zou jouw lijf goed doen. Je hoeft niet ver weg en ook niet lang te gaan. Geef toe aan je verlangens, dan zal je zien dat je er van opknapt.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Maagd

Maagd: jouw weekhoroscoop

Je kan deze week beter niet op vakantie gaan. Zoek het liever dicht bij huis. Korte uitstapjes kunnen juist weer wel. Neem je familie en je gezin mee, dan vang je twee vliegen in één klap. Iedereen is blij met jouw aandacht. Veel Maagden trekken nu veel geluk aan in de liefde. Stellen met een kinderwens kunnen nu goed nieuws verwachten. Voor anderen wordt een hobby nu belangrijk. Oudere Maagden zien hun droom uitkomen en worden grootouder.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Weegschaal

Weegschaal: jouw weekhoroscoop

Deze week heb jij een enorme financiële meevaller. Waarschijnlijk besteed jij het geld ook direct. Misschien wil je er iets groots voor kopen, zoals een auto of een huis, doe dat dan later in de week. Een conflict met je partner is mogelijk. Je huis, je relatie en je gezondheid zijn nu belangrijk voor je. Daar richt jij je aandacht op. Je werk en je vrienden/collega’s zijn nu van ondergeschikt belang. Dat komt wel weer. Je wil meer tijd uittrekken voor je persoonlijke leven. Daar haal jij je voldoening uit.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Schorpioen

Schorpioen: jouw weekhoroscoop

Het wordt een gunstige week voor jou. Alleen kan je nu beter niet op vakantie gaan, althans niet te ver weg. Er wacht jou een financieel voordeel. Dat extra geldbedrag is meer dan welkom. Jouw woning en je woonomgeving zijn nu belangrijk voor jou. Het wordt bovendien een emotionele week voor jou. Je ervaart het niet per se als onprettig. Er spelen wel enkele issues, die je hoog zitten. Je bent oplossingsgericht en je weet er nu ook weer een oplossing voor te vinden.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Boogschutter

Boogschutter: jouw weekhoroscoop

Je bent goed bezig, Boogschutter. Wanneer iemand je nog geld verschuldigd is, dan komt dat deze week waarschijnlijk los. Je bent er blij mee en je weet er wel een investering voor. Maar koop er deze week liever geen onroerend goed voor. Wacht daar voorlopig maar even mee. Ook kosten voor een verbouwing kunnen nu veel hoger oplopen. Verder wordt het een aangename week die je doorbrengt met je dierbaren en vrienden.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Steenbok

Steenbok: jouw weekhoroscoop

Op zakelijk vlak wordt het een succesvolle week. Je bent nu heel gedreven en soms iets te veel. Dan moet de rem er even op. Je vrienden of je partner wijzen je er op dat zij ook jouw aandacht verdienen. Doe ook leuke dingen met hen. Je staat deze week helemaal in je kracht. Dit geeft jou extra vleugels en biedt jou de kans om je dromen te realiseren. Je ziet de toekomst hoopvol tegemoet. Je beschikt over veel energie.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Waterman

Waterman: jouw weekhoroscoop

Op financieel vlak neem jij nu geen goede beslissingen. Wacht liever met bepaalde aankopen. Wel doen: kort op vakantie gaan of met je vrienden op stap gaan. Je wil letterlijk en figuurlijk jouw horizon verbreden. Dat is een goed idee, Waterman. Heel langzaam gaat het weer veel beter met jouw leven. De samenwerking met anderen verloopt nog wel stroef, vooral aan het begin van de week. Toch zijn er te veel pluspunten om er je humeur door te laten verpesten.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Vissen

Vissen: jouw weekhoroscoop

Je bent heel ambitieus. Hierdoor verlies jij jezelf wel eens uit het oog. Doe je zo je best om te presteren en zodoende erkenning te krijgen, of wil je dit daadwerkelijk? Wat zijn jouw dromen, Vissen? Neem ook even afstand en ga de natuur in. Je bent de hele week druk bezig. Je hebt geen tijd om rustig stil te zitten. Begin van de week geeft dat nog wel vermoeidheidsklachten, maar de overige dagen verlopen prima en krijg je door je werkzaamheden energie er voor terug.

Word Bloom'er en geniet werkelijk àlle voordelen!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2023, Ascendanthoroscoop 2023, je Chinese horoscoop 2023,...

Tweelingzielen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom