Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs najaar 2023
Zaterdag 2 en zondag 3 december 2023 • Gent Flanders Expo
Koop tickets >

Healing trance drumcirkel

Singing Drums Summer Bloom Fest

Joost Kuijpers/Singing Drum (Drumcirkels.nl) en Steve Vanderhaeghen (Herademing) luisteren het Summer Bloom Fest 2.0 op met doorlopende drumcirkels met ademreis in hun unieke Yurt. Verder organiseren ze diverse sjamanistische healing trance drums, die wachten op hun hoeder.

Ga mee op ademreis!

Drumcirkels zijn als het leven; ieder speelt zijn ritme en onder de begeleiding van Joost en Steve maak je tijdens deze sessies samen muziek. Het wordt een onvergetelijke tweedaagse waarop Moeder Aarde in al haar glorie gevierd wordt. De drumcirkels die Joost en Steve organiseren zijn verbindend en helend.

Spreek je intentie uit en start jouw ritme. Hiermee zet je intentie met jouw energie om in frequentie en stuur je het de kosmos in. Door de dynamiek van het groepsgebeuren wordt de energie die bij deze drumcirkel vrijkomt alleen nog maar versterkt! Tijdens de voorziene drumcirkels op het Summer Bloom Fest 5 & 6 augustus 2023 zijn leendrums en andere instrumenten voorhanden, zodat iedereen mee kan doen.

Beschouw deze cirkels als een onvergetelijke reis naar binnen. Waar het ego eventjes het zwijgen wordt opgelegd en jou een moment wordt aangereikt waarop je voor even op zoek kan gaan naar je ware zelf. Om je energie terug te laten stromen en een intens gevoel van vrijheid te ervaren. Emoties krijgen de vrije loop, antwoorden op vragen die je je al langer stelt openbaren zich aan jou... Laat je meevoeren op de magische muziek, door de drum en klankschalen. Afsluiten doen we met een visualisatiereis waar beide artiesten je met de handpan en drum in zullen begeleiden.

Neem deel aan de healing trance drumcirkel

📍 Summer Bloom Fest, Brielmeersen in Deinze
📅 5 & 6 augustus 2023
🎪 Holistic Zone 5 augustus: 'Ga mee op ademreis / Healing trance drum'
✴️ Bekijk de volledige line-up hier
🎫
Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 2.0

Beschouw deze cirkels als een onvergetelijke reis naar binnen. Waar het ego eventjes het zwijgen wordt opgelegd en jou een moment wordt aangereikt waarop je voor even op zoek kan gaan naar je ware zelf.

Steve Verhaegen Sjamanisme Summer Bloom Festival 2023 Drum

Steve Vanderhaeghen

Ademen is één van de tools waarmee Steve Vanderhaeghen al ongeveer 18 jaar aan de slag is. Tijdens zijn turbulente jeugd betekende het bovendien zijn redding. Vorig jaar was de tijd aangebroken om dit stukje van zichzelf bovendien de wereld in te sturen. ‘Herademing’ werd geboren. Met zijn praktijk wil ik hij ook mensen helpen zichzelf terug te vinden en hen te leren hoe ze beter met o.a. hyperventilatie, astma, stress, trauma’s,… kunnen omgaan. Door zelfstudie en het volgen van cursussen bij de beste ademtherapeuten ter wereld is Steve er zeker van dat hij veel voor jou kan betekenen.

Joost Kuijpers Sjamanisme Summer Bloom Festival 2023 Drum logo

Joost Kuijpers (Singing Drum)

Joost Kuijpers (Singing Drum) is sjamanistsche healer en drumbouwer. Tijdens een trancereis, inmiddels jaren geleden toen hij een opleiding genoot tot sjamanistisch healer, werd hij geroepen door de Spirit van Drum. Het begon allemaal met drumcirkels en de helende werking ervan. Vervolgens zegde Joost zijn twee vaste banen op aan om de lokroep van de drum gehoor te geven. Zo draag Joost bij aan het welzijn van Moeder Aarde en alles wat hier is en leeft. Het zijn magische werelden van heling en liefde, waar antwoorden gevonden worden, intenties werkelijkheid worden en het toeval niet bestaat.

Treffen we elkaar ook op het Summer Bloom Fest 2.0
?

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom