Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs najaar 2023
Zaterdag 2 en zondag 3 december 2023 • Gent Flanders Expo
Koop tickets >

Hoe kan ik ademen? Door Ingrid Borgonjon

Ingrid Borgonjon Summer Bloom Fest 2023

Ook Ingrid Borgonjon, holistisch respiratoire kinesitherapeute, is van de partij op het Summer Bloom Fest 2023 in Deinze! Ingrid was 5 jaar lang actief in het Universitair Ziekenhuis van Lausanne en heeft zich daar gespecialiseerd in acute en chronische longaandoeningen. Ze zette dit werk verder in haar eigen praktijk in Gent, genaamd Kinestudio. Ze merkte echter dat ze steeds meer patiënten over de vloer kreeg die geen longaandoening hadden, maar wél last hadden van ademhaling. Veel mensen hebben namelijk last van angsten, spanningen en dit kan ademklachten zoals hyperventilatie met zich teweegbrengen.

Ingrid schoolde zich bij en startte een tweede praktijk op voor mensen met stress- en ademklachten. Ze bekijkt dit alles vanuit een holistischer standpunt en deelt haar kennis graag in een laagdrempelige en eenvoudige workshop.

Zaterdag 5 augustus | Fusion Zone
Hoe kan ik ademen?

Tijdens deze laagdrempelige workshop in een kleine groep van max. 10 personen onder begeleiding van Ingrid Borgonjon maak je kennis met je eigen ademhaling. Welke link is er tussen een verstoorde ademhaling en spanningen? Wat is hyperventilatie en hoe weet ik of ik het heb of niet? Wat kan ik zelf doen om dit te verhelpen? Welke ademhalingsoefeningen kan ik doen? In deze leerrijke workshop krijg je antwoorden op al deze vragen. Bovendien zal Ingrid je door enkele ademhalingsoefeningen begeleiden. Op die manier kan je naar huis gaan met nieuwe kennis over je ademhaling én kan je de ademhalingsoefeningen integreren in je dagelijkse leven.

Zie Ingrid Borgonjon live aan het werk

📍 Summer Bloom Fest, Brielmeersen in Deinze
📅 5 & 6 augustus 2023
🌈 Fusion Zone zaterdag augustus: 'Hoe kan ik ademen?'
❌ Beperkt aantal plaatsen voor deze sessie / supplement €10. Reserveer tijdig!

✴️ Bekijk de volledige line-up hier
🎫
Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 2.0

Contactgegevens Ingrid

Kinestudio | Website: kinestudio.be

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom