Home

Overige

Mijn account

Mireille van Rijn

Mireille van Rijn

Mireille van Rijn is spiritueel coach, medium, kaartlegster en spiritual teacher. Sinds 2007 heeft ze een naam opgebouwd met haar rake voorspellingen en met het mensen terug in hun kracht zetten. Mireille heeft regelmatig columns geschreven en sterrenbeeldvooruitzichten met haar kaartleggingen voor verschillende magazines gedaan. Ze is bovendien bekend van de Nederlandse televisie.

Als jong meisje was Mireille anders dan anderen en pas op latere leeftijd begreep ze waarom. Vanuit pijn heeft zij haar smart en talent omgezet in het delen van haar kennis en het inzetten van haar gaven. Mensen uit binnen- en buitenland weten Mireille te vinden voor een persoonlijk spiritueel (coachings)consult. Mireille geeft naast consulten, presentaties op haar YouTube kanaal en haar spirituele platform óók trainingen en workshops op spiritueel vlak.

Mireille, geboren in 1976, is een Vuurdraak volgens de Chinese astrologie, Maagd van sterrenbeeld (met ascendant in Schorpioen en Maan in Waterman) en is naast spiritueel coach moeder van een zoon die zij naast haar drukke bestaan alleen grootbrengt. Sinds 2019 heeft Mireille een YouTube kanaal waar ze maandelijks op haar eigen unieke wijze kaartleggingen maakt voor alle sterrenbeelden. Mireille legt twee verschillende decks in één legging en weet deze als geen ander op speciale wijze met elkaar te verbinden. De reacties op haar kanaal zeggen genoeg.

Vanaf heden zijn Bloom en Mireille ook een mooie verbinding aangegaan. Om elkaar te versterken. Regelmatig zullen wij video’s van Mireille posten op onze website. Laat je vooral verassen!

Medium Mireille logo

Website: https://www.mediummireille.nl/

Artikels door Mireille van Rijn

Astrologie

VIDEO: Nieuwe Maan in Weegschaal 16 oktober 2020

De nieuwe maan van 16 oktober 2020 staat rond 21.32 uur in het teken Weegschaal, samen met de Zon.…

Lees meer
Astrologie

VIDEO: Volle Maan in Ram 1 oktober 2020

De Volle Maan van 1 oktober 2020 staat rond 23.06 uur in het teken Ram. Recht daartegenover staat…

Lees meer
Kaartleggen

VIDEO: Vooruitzichten voor de Weegschaal

In september/oktober viert het sterrenbeeld Weegschaal zijn verjaardag. Speciaal voor deze…

Lees meer

Zelf contributor worden?

Bloom november 2020

Word een Bloom’er

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2020, jaarhoroscoop 2020, ascendanthoroscoop 2020, je Chinese horoscoop 2020,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen