Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

Lies Lagrange

Lies Lagrange

Als ervaringsdeskundige voel ik vanuit een steeds hoger wordende fijngevoeligheid heel snel aan wat een situatie nodig heeft. Individueel of collectief. Vanuit de roep van mijn eigen ziel ben ik zelf op zoek gegaan naar antwoorden waarvoor heel wat schaduwwerk nodig was. Alle kenmerken die een warrior of the heart nodig heeft, verzamelde ik zelf: Moed. Zelfliefde. Acceptatie. Wilskracht. Doorzettingsvermogen.

Ik leerde mezelf heel goed kennen. Mijn eigen mind. Mijn eigen hart. Mijn eigen lichaam. Ik maakte mezelf los van oude patronen en belemmerende overtuigingen, die de oorzaak geweest zijn van mijn ziekte. Ik heb het geluk gehad mijn spirituele leraar te mogen ontmoeten in Thailand. Onder zijn vleugels leerde en leer ik mezelf, mijn verleden en het leven begrijpen.

Website: https://www.facebook.com/LaGrangeHeartSoul

Begeleiding in het spirituele proces

Ik begeleid jou in jouw spiritueel proces. In mijn praktijk voor bezieling en innerlijke groei bied ik ondersteuning en geef ik tools for life die je kunnen helpen in persoonlijke transformatie, schaduwwerk en traumaverwerking.

Na jaren van ziekte, toen de klassieke geneeskunde me niet meer kon helpen bij een gediagnosticeerde ziekte van Lyme in 2013, ging ik zelf op onderzoek. Jarenlang gingen een eetstoornis, angsten, depressieve gevoelens en een burn-out hier aan vooraf. Ik ben van veel markten thuis. Via tal van opleidingen, zelfstudie en eigen onderzoek creëerde ik mijn eigen laboratorium. Mijn wegen leidden me naar het Oosten, waar ik jaren op regelmatige basis verbleef. Ik verdiepte me in yoga, meditatie, het Boeddhisme, healing, schaduwwerk en traumaverwerking. As life work is ever changing, verdiep ik me momenteel in spirituele astrologie, waarmee ik nog gerichter wil begeleiden in de heel nabije toekomst. De mensheid is massaal aan het wakker worden en ik voel dat het mijn taak is om iedereen zo goed mogelijk te begeleiden naar dat wat wij in wezen zijn: liefde.

Liefhebben is niet iets wat je doet, het is wie je bent. Liefdevolle verbindingen, vrijheid, gelijkheid en zachtmoedigheid is wat de mensheid nodig heeft.

Lies Lagrange

Dit is waar ik het meest in geloof, in de kracht van liefde. De meest universele energie is liefde. Van waaruit alle creatie ontstaat en waarin alle mogelijkheden besloten liggen. Meer durven vertrouwen dat alles energie is en energie altijd op zoek gaat naar een gezonde balans, is een uitdaging waarmee ik graag help dit te implementeren in jouw leven om zo te kunnen co-creëren en jouw hemel op aarde te manifesteren. Onderweg naar daar waar jij wil zijn. In alignment met jouw zielsbestemming, rekening houdend met jouw menselijke behoeftes.

De wereld rondom je vormt zich rond wat jij denkt en voelt. In de privésfeer, maar ook in de bedrijfswereld, moeten we meer leren vertrouwen op de energie. Alles is energie. De energie is altijd juist en op zoek naar een gezonde balans. Iedereen bezit een unieke levensenergie van waaruit we ons kunnen verbinden met de bron, wiens universele energie liefde is.

Ik hou ervan om te inspireren met woorden, dus volg mijn schrijfsels via mijn socials en in Bloom.

Recente editie

Word een Bloom’er

 • >

  8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

 • >

  toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

 • >

  EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

 • >

  kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

 • >

  unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom