Home

Overige

Mijn account

Karine Garcia

Karine Garcia

Dat ik met energetische healing zou werken, en dan met name met handoplegging, heb ik beslist na het ervaren van een bepaald ‘subtiel’ gevoel in mijn handen en het idee dat ik daarmee velen zou kunnen genezen. Ik was spontaan beginnen werken met handoplegging voor mijn kinderen. Als ze bijvoorbeeld ziek waren of niet goed tot rust konden komen, kon ik ze bijstaan met de kracht in mijn handen. Een echt voorbeeld had ik helaas niet in mijn directe omgeving.

Mijn roeping

Bijkomend was ik werkzaam binnen de exacte wetenschappen in een farmaceutisch laboratorium. Een wereld waarin geen sprake is van zoiets als ‘energetische healing’. Toch heeft mijn werkveld me de nodige inzichten gegeven met betrekking tot de magische kant van ons materiële leven. Einstein wist immers al dat alles energie is dat omgezet kan worden in diverse materiële vormen (kwantumfysica).

De drijfveer om mijn roeping als healer te volgen bleef groeien en het duurde dan ook niet lang voordat ik de stap nam om verschillende opleidingen rond energetische genezing te volgen. Zo heb ik mij mogen verdiepen in Quantum Touch®, Reconnective Healing®, Eenheidsheling en Healing Touch. Tijdens mijn zoektocht heb ik me laten inspireren door Dokter William Tiller en zijn psycho-energetisch onderzoek rond de invloed van het menselijk bewustzijn op de fysieke realiteit en door Anita Moorjani en haar persoonlijke ervaringen met kanker.

En hoewel ik met plezier de Eenheidsheling uitdroeg en andere energetische helers erin opleidde, overviel me toch het gevoel om deze aangeleerde healingconcepten weer los te laten. Om zo mijn eigen spontante manier van werken weer te herontdekken. Het is moeilijk onder woorden te brengen, maar het voelde zoals wanneer een kunstenaar zijn geleerde technieken kan overstijgen om zo tot expressie van ware kunst te komen.

No Concept Healing

Psych Heal Karine Garcia Logo Bloom Contributor

Mijn bevindingen en ervaringen heb ik gebundeld in het geïllustreerde boek ‘No Concept Healing’. Via je eigen zelfhelende natuur kan je meer gezondheid en welzijn bekomen. Heling vraagt niet om exclusieve methodes en technieken, maar kan geactiveerd worden op basis van enkele dagdagelijkse vertrouwde principes.

In mijn eigen praktijk, Psych & Heal, bied ik deze healingtherapie aan voor mensen met (chronische) pijnklachten en (chronische) ziekte. Healing kan ook ter preventie van klachten aangewend worden of kan acuter toegepast worden, bijvoorbeeld bij revalidatie of bij het herstellen na een breuk of na een ingreep. Bijkomend wordt healing aangewend voor emotionele healing en een beter psychologisch evenwicht.

Naast energetische healing ben ik gespecialiseerd in psychotherapie en relatietherapie. Deze expertise ondersteund het healingwerk: emoties, verwerken van gebeurtenissen, persoonlijke ontwikkeling, belangrijke relaties, kunnen relevant zijn bij het proces van heelworden.

Mijn basisdiploma’s zijn:

  • Master in de klinische- en gezondheidspsychologie,
  • Integratief Psychotherapeut,
  • Bachelor in de Paramedische wetenschappen.

Echtgenote en mama van 2 zonen.

Website: https://psych-heal.com/

Zelf contributor worden? Deel je expertise met het grote publiek!

Bloom 3 - 2023

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2023, Ascendanthoroscoop 2023, je Chinese horoscoop 2023,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom