Home

Overige

Mijn account

Alexander Demeeter

Alexander Demeeter

Herborist - Productontwikkelaar The Herborist

Alexander Demeeter, productontwikkelaar van The Herborist, baatte jarenlang een bioshop uit nadat hij aan den lijve had ondervonden hoeveel krachtige hulpstoffen we uit voeding, kruiden en planten kunnen halen. Met de oprichting van The Herborist hoopt Alexander zoveel mogelijk mensen te helpen om zich te beschermen tegen boosdoeners van buitenaf en hen te ondersteunen in het verbeteren van hun algehele gezondheid. In zijn vrije tijd deelt hij met liefde zijn diepgaande kennis over planten en kruiden met de Bloom lezers.

Een 'Bio lover', zo omschrijft Alxander Demeeter zichzelf. Na het uitbaten van een bioshop was het worden van een herborist een logische tweede stap. Als productontwikkelaar van The Herborist kan Alexander zijn voorliefde voor de natuur en zijn oneindige interesse in kruiden en planten volledig kwijt. Met dezelfde passie en gedrevenheid schrijft hij over gelijkaardige thema's voor Bloom. Het begin van een vruchtbare samenwerking zo blijkt. Want sinds 2022 mag Bloom zichzelf met trots de distributeur van The Herborist noemen.

Een match made in heaven, want de producten van The Herborist zijn uniek in hun soort: de krachtige kruidencombinaties ondersteunen het lichaam en zijn vrij van bijwerkingen, met dank aan de onuitputtelijke kracht van de natuur! Bovendien is het aanbod vrij van gist, gluten, sacharose, kunstmatige conserveermiddelen, artificiële kleur-, geur- en smaakstoffen.

"Toen ikzelf getroffen werd door ziekte heb ik in mijn zoektocht naar antwoorden zelf mogen ondervinden hoeveel krachtige hulpstoffen we uit voeding, kruiden en planten kunnen halen!"

Alexander Demeeter - The Herborist

Ontdek het assortiment van The Herborist in de Bloom Shop

Schijn opnieuw van vanbinnen én vanbuiten dankzij het gamma aan voedingssupplementen en persoonlijke verzorgingsproducten van The Herborist.

Website: http://www.theherborist.be/nl

Zelf contributor worden? Deel je expertise met het grote publiek!

Bloom 1 - Special - 2023

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2023, Ascendanthoroscoop 2023, je Chinese horoscoop 2023,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom