Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Maak kennis met... Chi Neng Qigong

Chi Neng Qigong, of 'mediteren in beweging'

Chi Neng wat? Chi Neng Qigong is een Chinese bewegingsvorm waarbij de uitwisseling van Qi tussen ons lichaam en het universum geoptimaliseerd wordt en in een later stadium de Qi diep in je organen en je cellen gebracht wordt. Hildegard en Valerie dompelen je op het Summer Bloom Fest 2023 graag onder in de wereld van de Chi Neng Qigong.

Probeer Chi Neng Qigong zelf uit op het Summer Bloom Fest 2023 en ontdek de voordelen!

  • Leer ook werken met Qi (de universele energie).
  • Breng rust in je hoofd en je lichaam.
  • Laat de Qi stromen en hef blokkades op.
  • Breng je aandacht naar binnen.
  • Leer je beter te focussen.
  • Versterk lichaam en geest.
  • Ervaar verbinding met alles en iedereen.
  • Ontdek je oneindige mogelijkheden via het Qi-veld!
  • “How La” (betekent ‘alles is er al, vertrouw op het Qi-veld’)
Hildegard Janssens Chi Qi Gong Summer Bloom Fest 2023

Meer over Hildegard Janssens

In 2019 nam Hildegard Janssens voor het eerst deel aan een lesdag Chineng Qigong. Werkzaam binnen de langdurige zorg in de psychiatrie blijft ze immers op zoek naar wat kan helpen om balans te vinden in het leven. Inmiddels is Chineng Qigong voor haar een sluitstuk in de levenspuzzel die ze aan het leggen is geworden: het lichaam beweegt, maar het mag zacht en met aandacht, het verbindt met grote, universele levensvragen, maar doet dat in verbinding met de aarde, het opent perspectieven op gezondheid en verbindt daarin lichaam en geest!

Wat Hildegard op die dag ervoer, heeft haar niet meer losgelaten. Dagelijks beoefent Hildegard Chineng Qigong, en ze is inmiddels werkzaam als instructeur level 1 en volgt verder nog de opleiding level 2 aan het Chineng instutuut Nederland in Arnhem! Chineng Qigong delen doet ze vooral op het werk met bewoners en collega’s. Zacht vinden ze samen wegen die ze tot hiertoe niet konden vinden.

In haar persoonlijk traject verbindt Hildegard Chineng Qigong trouwens graag met klank, momenteel stem en monochord. Deze combi wordt jou bovendien ook geboden op het Summer Bloom Fest. Genieten maar!

Valerie Vercammen Summer Bloom Fest 2023

Meer over Valerie Vercammen

In het begin van de coronaperiode kwam er zoveel op Valerie Vercammen af. Ze zocht vruchteloos naar iets om haar hoofd tot rust te laten komen… Op vakantie kwam ze met het boek ‘Emotioneel evenwicht’ van Roy Martina in aanraking, wat haar eerste kennismaking met Chi Neng Qigong betekende. Instant wist Valerie: dat moet ik uitproberen! En vanaf dan ging de bal aan het rollen en trok ze naar het Chi Nen Instituut in Nederland waar ze met één voor één fijne mensen in aanraking kwam die haar meenamen naar plekken in zichzelf waarvan ze niet wist dat ze er kon komen!

Vanaf de eerste kennismaking met Chi Neng Qigong voelde Valerie dat er iets zou veranderen in haar leven. De bewegingen bij Chi Neng Qigong zijn zeer eenvoudig en zijn er vooral op gericht om je aandacht naar binnen te brengen, in je lichaam.

Door de dagelijkse trainingen vond Valerie meer rust. Na enkele maanden was ze zelf in staat om een uur per dag te trainen zonder dat dat stemmetje in haar hoofd dat haar continu herinnerde aan wat ze nog allemaal moest doen. Een life changing experience! Vanaf dat moment was de echte transformatie ingezet!

Chi Nen Qigong + Chanten

📍 Summer Bloom Fest, Brielmeersen in Deinze
📅 5 & 6 augustus 2023
🌈 Holistic Zone 6 augustus: 'Chi Nen Qigong / chanten'
✴️ Bekijk de volledige line-up hier
🎫
Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 2.0

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom