Home

Overige

Mijn account

Steffi Vertriest over haar liefde voor miso

Steffi Vertriest over haar liefde voor miso

Ik herinner het mij nog alsof het gisteren was, mijn eerste contact met miso. Nope, geen jongen ofzo, wel een dik papje van gefermenteerde soja, dat vaak gebruikt wordt in de traditionele Japanse keuken. Ik had er al veel over gehoord en dus besloot ik het uit de rekken van de biowinkel te halen. Dan kwam de grote smaaktest: ik deed het pakje open en met het puntje van mijn mes proefde ik. Wow, dit overtrof al mijn verwachtingen. Het was anders, en beter. Het smaakte totaal niet zoals het eruit zag (note to self: don’t judge the book by its cover). Het was een smaak die ik niet kon, en nog steeds moeilijk kan beschrijven. Die typische umami smaak... Het verdict? Miso was een blijvertje.

Je hebt 30% van het artikel gelezen

Verder lezen?

Log je in als abonnee om dit artikel verder te lezen.

Nog geen lid?

Word vandaag een Bloom'er en geniet tal van voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Bloom februari

Scheiden of blijven?

In januari blijkt ‘scheiden’ het meest gezochte woord op Google. De feestdagen veroorzaken maar al…

Lees meer
Bloom februari

8 zaken die je over het Waterman-kind wil weten

We zijn nieuwsgierig naar het gedrag van de verschillende tekens in hun jongste jaren. Deze maand…

Lees meer
Bloom maart

Voorwoord

Hoofdredactrice - Eva Vanooteghem

Lees meer
Bloom april 2019

Word een Bloom’er

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • kortingen op shopartikelen

  • (on)beperkt gratis geboortehoroscopen incl. duiding per jaar

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop, jaarhoroscoop, ascendanthoroscoop...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Op de hoogte blijven?